✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Тому що людину можна вивезти з України, а Україну з людини ні, завжди щось треба парішать
-
Те відчуття коли в Бел платиш 68 доларів за 15 гіг і вони ще кажуть що це прекрасна акція, тому що це ціна тарифу в якому 5 гіг ,а 10 вони дарують протягом року новим користувачам, а потім перестануть 🤦
-
Людоньки, пост паніки, бо трохи(дуже) переживаю)) хто мав досвід подорожі з Канади до США і назад, чи достатньо візи Американської, Канадської (візітор на 10 років) і ворк перміту про всяк, щоб впустили назад до Канади?))) нема піару, просто temporary resident. Подорож коротенька на 4 дні,діти чекатимуть в Канаді тому і боюсь щоб назад до них пустили😅 буду дуже вдячна за заспокоєння 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Без проблем можете подорожувати, лише, що можна спробувати, не казати офіцеру що маєте ворк перміт, заїхати як туристи, теоретично це зекономить пів години
-
Ну нам і нашім друзям це викликало затримку, бо рядовий офіцер не знає що робити з ворк пермітом, і направляє до старшого
-
Оу, навіть так? Я думала то навпаки як причина щоб мене пустили, бо на роботі чекають)) але якщо то єдиний нюанс то нічого страшного) дякую!🙏🏻
-
Та поговорити можу, не переживаю, приховувати нІчого, головне, щоб пустили)) дякую дуже!☺️
-
І американська митниця в аеропорту Вініпегу, тому беріть мінімум 3 години на всі процедури
-
Там робот на вході, і от спробуйте і роботі вибрати туризм
-
Аааа…ну то як не питатимуть то і не рипатимусь)
-
Вітаю, друзі потребую вашої допомоги рішив вивезти дружину із дітьми до Польського кордону самі ми з Дніпропетровської області місто Кривий Ріг, скінчилося пальне у Вінницькій області стоїмо, а людина яка мала допомогти з коштами відключила телефон, ми опинилися на трассі без грошей , і палива , благаю вас про допомогу скиньте на солярку хто скільки може я отримаю пенсію поверну вам благаю спасайте нас(МИРНОГО НЕБА) дякуємо. Благаю вас не будьте байдужі допоможіть будь ласка увійдіть в положення.