✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Та поговорити можу, не переживаю, приховувати нІчого, головне, щоб пустили)) дякую дуже!☺️
-
І американська митниця в аеропорту Вініпегу, тому беріть мінімум 3 години на всі процедури
-
Там робот на вході, і от спробуйте і роботі вибрати туризм
-
Аааа…ну то як не питатимуть то і не рипатимусь)
-
Те відчуття коли в Fido платиш 60 доларів за 70 Гб 😉
-
Добрий вечір! Хто брав довідку про несудимість з Польщі, підскажіть будь ласка де перекладали?
-
Шукаємо людину для підселення у кімнату. Вартість 440$ на місяць. За детальною інформацією пишіть у особисті повідомлення
-
Так, не хвилюйтесь, все ок
-
Вітаю, друзі потребую вашої допомоги рішив вивезти дружину із дітьми до Польського кордону самі ми з Дніпропетровської області місто Кривий Ріг, скінчилося пальне у Вінницькій області стоїмо, а людина яка мала допомогти з коштами відключила телефон, ми опинилися на трассі без грошей , і палива , благаю вас про допомогу скиньте на солярку хто скільки може я отримаю пенсію поверну вам благаю спасайте нас(МИРНОГО НЕБА) дякуємо. Благаю вас не будьте байдужі допоможіть будь ласка увійдіть в положення.
-
Андюха, дзвони до 101 вони допоможуть 100%, я був в таких обставинах
-
Будьякий авторизирований перекладач
-
Може хтось тут в цій групі, або знає когось хто любить катати Downhill і хоче наприкінці серпня поїхати в гори, напишіть мені в особисті. На курортах є прокат DH велосипедів
-
Хочу скористатися своїм службовим положенням, тим більше це не реклама 😂
-
Всім привіт. Хто шукає роботу в авіаційній сфері. Хто має досвід в цій галузі та хто шукає роботу бортпровідником на літаку. Можу допомогти з роботою.
-
Тіки бортпровідки потрібно?
-
Air Canada постійно набирає вантажників
-
Авіакомпанія місцева: Perimeter aviation. Вони шукають в більшості фул тайм.
-
Завжди потрібні люди на реєстрацію пасажирів та на обслуговування літаків( завантаження багажу, підйом пасажирів на інваліднтх візках) Але я можу відвести чи підказати куди піти, бо я напряму не можу відвести до менеджера
-
Доброго здоров'я всім.Прошу відповісти на питання,у кого є вільний час та бажання. Я маю туристичну візу, але як достануся до Канади,хотів би отримати робочу.Мені 57 років, останні 20 живу в Італії
-
Моя чуйка: реально, але дуже тяжко буде знайти роботу, і рівень життя з такою роботою яку ви отримаєте без англійської буде набагато нижчий ніж те до того ви звикли в Італії.
21 Jan 2023, 08:51
9659/24113
about an hour ago