✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
В courtyard by Marriott теж точно є і теж не далеко
-
Доброго дня , продаю деякі речі , розкладне ліжко , ігровий стіл , матрац до ліжка та клавіатура , звертайтесь в особисті повідомлення !
-
Доречі, тут зима ще є трохи ;)
-
Варто помітити що те, що люди давно мріяли про Канаду це зазвичай послідовність пост-радянського романтизування заходу, а не дійсності. В Канаді класно жити, але не знаю чи краще ніж в Європі, і чим старіше переїжджати тим тяжче. Якщо є нормальне життя в Європі то, мені здається, нема сенсу сюди їхати, хіба що є причини конкретно проінформовані сьогоднішніми реаліями Канада. Соціальної допомоги тим хто тут не пропрацював все життя тут точно нема.
-
Особисто мені здається, до Канади варто мігрувати лише в двох випадках, коли все втратив і немає нічого, або коли вже є достатньо грошей, що б побавитися. Люди яки зараз живуть відносно комфортно в Європі повинні будуть зробити дуже багато, що б вийти принаймі на той самий рівень
-
Додам, мені здається що є сенс сюди переїжджати поки молодий. Це не значить що сюди є більше сенсу переїжджати ніж в країни Європи чи в США, але якщо обʼєктивно роздивлятись, то тут можна жити на хорошому рівні якщо переїхати сюди до 25, може навіть трошки старше.
-
І якщо робити свідомо, треба читко розуміти навіщо
-
Доброго дня , продаю деякі речі , розкладне ліжко , ігровий стіл , матрац до ліжка та клавіатура , звертайтесь в особисті повідомлення !
-
Здравствуйте. Очень срочно нужна ваша помощь !!! Я как Мама, Харальська Ксения обращаюсь ко всем Украинцам. Война не прошла и нас стороной. После обстрелов орков,мы чудом остались живы. Дом в котором мы жили разрушила ракета нелюдей. Доченька Елизавета в очень тяжелом состоянии.Все тельце посечено от мелких осколков стекла и бетона.Врачи говорят что ситуация крайне тяжелая и нужно срочное лечении за границей. По предварительной информации еще нужно 5 тыс долларов. Всех денег у нашей семьи нет. Мы уже много чего сделали и спасибо всех кто помог ранее но ещё нужна помощь... И 22 июля 2023 года , сумма которую еще очень нужна составляет 48 450 грн Молю Вас о помощи, спасите мою доченьку. Помогите нам пожалуйста собрать средства на спасение. Карта гривневая 5167803261748508 Ещё раз всем спасибо кто помог ранее, давайте сделаем все чтоб маленькая Лиза выжила
-
Привіт усім, може хто знає відповідь на податкове питання? Я працюю на фулл тайм роботі, і податок приблизно 23%, але в мене є ще дохід з ютуб каналу, який приблизний % податку потрібно буде заплатити в кінці року за доходи з ютубу?