✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго дня всім , я працюю та так вийшло що захворіла, і похоже що мене не буде мінімум декілька днів, потрібно лікарняний та щоб зробили якісь призначення, Але справа в тому що ще не встигла знайти сімейного лікаря, таке питання чи можливо до любого , і в загалі що в такому випадку робити?
-
Вітання 😊 Я тут знайшла трохи інформації про можливість внесення Росії до списку країн терористів Канадою. Як виявилося це не дуже складна процедура, тому що вже існують відповідні закони (S. 6.1(1) and (2) of the State Immunity Act R.S.C., 1985, c. S-18). Я зі своїм юристом підготувала текст на петиції до уряду Канади та опублікували її: petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496 . Треба допомога! А якщо ви Канадський резидент (не обовьязково перманент, а просто живете деякий час у Канад), то будь ласка підпишіть петицію. petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496 В будь-якому випадку треба допомога в розповсюдженні інформації про петицію, я додала пости в соціальні пабліки лайкніть та репостніть їх по можливості. Facebook: www.facebook.com/loony.jester/posts/pfbid0Ed71xR3UqZGHGb45e7VMYjPQcQyDS3XtngZH49jK8ayZGCTi8B2JZQ1p9PgzKTbWl LinkedIn: www.linkedin.com/posts/oleksiy-mykhaylichenko-4b89078_e-4496-foreign-affairs-activity-7087151867314503680-OpkG Twitter Українською: twitter.com/FortyTwoThe/status/1681387046370447360?s=20 Twitter English: twitter.com/FortyTwoThe/status/1681387723050070016?s=20 Instagram : www.instagram.com/p/Cu2kogmSQ-z/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng== Поділіться цим повідомленням зі своїми знайомими та друзями, будь-ласка 😊 Давайте підтримаємо Україну в її тяжкій боротьбі за мир та свободу! 💙💛 Дякую велике!
-
Всем привет! Ищу людей на удаленную раб0ту!💵 Обучаю абсолютно бесплатно Никаких денег на перед я не беру🙅♀️ Мой интерес это работа на меня под % Сфера-Арбитраж Криптовалют Кому интересно в лс🔽
-
Українці міста Вінніпег? Серйозно? Дівчинка попросила розповсюдити петицію, чи хоч один українець відреагував на коментар, а так якийсь клоун 🤡 в двох групах рже як конина тільки і все. Решту українцям того не потрібно є важливіші проблеми. Сенсу щось писати немає далі. Напевно нам не по дорозі. Щасти вам.
-
Привіт 🤗 можливо шукаєте для себе чи для дитини репетитора англійської 🇺🇸, буду рада допомогти Пишіть в особисті 💌
-
Добрий вечір. Цікавить думка тих, хто переїхав до Вінніпегу і хто вже там довше перебуває. Як вам? Чи подобається саме місто, клімат?як садочки, школи?
-
#Manitoba Провінційний парк Whiteshell Provincial Park, який знаходиться всього за 120 км на схід від Вінніпегу, має понад 200 озер, на яких можна відпочивати, ловити рибу, займатись канойкарством, плавати, а то й просто піти на прогулянку як на день, а то й на кілька днів чи зупинись у одному із численних котеджів. Система озер у парку Whiteshell сформована трьома річками: Winnipeg River на півночі парку, об"єднує численні озера, найбільші з яких Numao Lake, Nutimik Lake, Dorothy Lake, Margaret Lake та Natalie Lake. Whiteshell River на південному-сході парку також з"єднує численні озера, в т.ч. і West Hawk Lake, найглибше озеро провінції з глибиною 115 метрів. Rennie River формує третій ланцюжок озер, серед яких мальовничі Betula Lake та Falkon Lake. Проживаєте у Манітобі? А яке ваше найулюбленіше озеро у парку Whiteshell? Українська Канада
-
www.facebook.com/groups/216285679287833/permalink/1032959054287154/?mibextid=W9rl1R
-
Гаражний розпродаж: Багато різного кухонного начиння дуже 🤩по 1-2$; трохи техніки: телевізор, кавоварка, міксер, сендвічниця. Також( пледи, постіль, одіяла, торшер) і деякі меблі: ліжко, скриня, стільці, диван, стіл, комод. Меблі самовивіз за містом , відстань від периметру 35 км. Фото в приват що цікавить.
-
Доброго дня , продаю деякі речі , розкладне ліжко , ігровий стіл , матрац до ліжка та клавіатура , звертайтесь в особисті повідомлення !
-
Всім привіт , десь в чатах читав що є фірми які навчають трак-драйверів з контрактом на два роки , якщо має хтось контакти будь ласка поділіться . Дякую.
-
Але ви все забронюєте на сайті то думаю не виникне багато проблем без мови, тільки головне щоб права були вже змінені, бо на українські вони не дадуть