✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Але ви все забронюєте на сайті то думаю не виникне багато проблем без мови, тільки головне щоб права були вже змінені, бо на українські вони не дадуть
-
Я мав досвід, але ви коли будете бронювати на сайті,вам випаде філіал, в якому зараз є вільна машина,а не який ви захочете
-
Доброго дня хто небудь відправляв канадьскою поштою в Україну листи чи посилки? DHL викликає сумніви томущо наприклад в европі я мав досвід так DHL був тим хто відправив із Німеччини і прийняв у Польші у своє відділення. А весь шлях лист шов спрчатку Поштою Німеччини а потім Pochta Polska. Тож посередник який бере доволі немало але фізично використовуються стандартні поштові компанії кожної місцевості
-
🇬🇧 You mock me 🇺🇦 Ти знущаєшся з мене/ти смієшся наді мною.
-
Привіт) Підкажіть будь ласка,чи була в когось така проблема і як вирішили. Ми приїхали до Канади на початку червня. В мене та в чоловіка ворк перміт,а в дитини візітор. Ми допомогу отримали,а на дитину постійно вискакує помилка. Телефонували на вказаний номер вже чотири рази і толку ніякого. Як поступити ?
-
Здається ти носик загубив 🤡
-
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, кто в Убер работает, какой пакет документов нужен ? Всем спасибо