✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго дня якщо комусь потрібно продам матрас розмір queen купувався в лютому новий в Ікеа вартість 150 доларів самовивіз
-
Canada Post без проблем відправляє в Україну
-
Також продам телевізор TLS 32" SMART TV Купувався новий в лютому місяці вартість 100 доларів
-
🇬🇧 You mock me 🇺🇦 Ти знущаєшся з мене/ти смієшся наді мною.
-
Привіт) Підкажіть будь ласка,чи була в когось така проблема і як вирішили. Ми приїхали до Канади на початку червня. В мене та в чоловіка ворк перміт,а в дитини візітор. Ми допомогу отримали,а на дитину постійно вискакує помилка. Телефонували на вказаний номер вже чотири рази і толку ніякого. Як поступити ?
-
Здається ти носик загубив 🤡
-
Халява вона така😅 6000$ мало подарунків?🤣
-
Привіт! І в нас теж була така помилка, і ще багато в кого. Як давно ви телефонували? Коли ми дзвонили, вони записали дані і сказали, що внесуть в базу. Перевіряти через 2 тижні приблизно, знов пробувати оформити допомогу. Нам одного дзвінка вистачило)
-
Дякую! Буду пробувати!
-
Підкажіть барбера/перукаря у центрі, зона HSC 🙈 заріс як мавпеня 😅
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, кто в Убер работает, какой пакет документов нужен ? Всем спасибо
-
Це перукар
-
Alona Semulit
-
Дуже дякую, вже постригся 🕺🏻
-
Вітаю. Допоможіть будь ласка, як зараз записатися на здачу біометрії в Україні?
-
Електронною поштою тільки. Завдяки моїй знайомій, яка пролобіювала заборонитиреєстрацію онлайн. З Лютого тільки реєстрація через пошту😊 на сайті vfs є інструкція як це має бути. Вони вже надішлють відповідь і самі повідомлять час і дату
-
Шукаємо людину для підселення у кімнату. Вартість 440$ на місяць. За детальною інформацією пишіть у особисті повідомлення
-
Лохматі на руку українці бронювали всі місця, а потім перепродавали. Навіть спеціального бота встигли зробити, який бронював свіжі місця😅 Чи то була така "допомога постраждалим"?😂
-
В чому була корупція?
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, кто в Убер работает, какой пакет документов нужен ? Всем спасибо
21 Jan 2023, 08:51
9747/24954
41 minutes ago