✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Залежно мабуть від вашого будинку та якості труб. Конкретно в нашому- мені вода не дуже. Щось помити, заварити в ній норм, а ось пити набираємо у бітиль. 3$ за 5 галонів.
-
Йес
-
Та й ще від того, з чого труби, я читала… Наче в нас будинок новий, Аренда з 1.08 будемо дивитися на якість води, запах і що там після кипʼятіння. Бо так подивилися на ці Асінабойн і Ред, то наче Дніпро вже й не такий брудний і стрьомний 😂
-
Це не бруд, це мул, але виглядає не дуже
-
В Україні зазвичай жорсткість води - 300-350 часток на мільйон (не смачна, залишає наліт на чайнику) У Вінніпезі, принаймні у нашому крані - 130-160 (досить добра, можна пити). Навіть вода у 18.9л бутлях в Канаді - 260 (гірша та ту, що в нашому крані) 0 часток на мільйон - це дистильована вода. Моршинська - 90-120 часток на мільйон (смачна вода без зайвих присмаків) Пити чи не пити воду з крану - вирішувати вам. Я використовував TDS meter.
-
Та хоча б що, питну воду навіть з сечі роблять, то лише б системи очищення справлялися))
-
Дякую! Класна приблуда, треба буде також обзавестися.
-
Може і мені треба такий хай тек
-
Ого ви вчені
-
Але можна купити на кшталт такого www.amazon.ca/Original-Xiaomi-Tester-Quality-Measurement/dp/B01M1S9G98
-
У мене такий www.walmart.ca/en/ip/DKJ-Xiaomi-XiaoLang-Automatic-Water-Pump-Touch-Switch-Mini-Wireless-USB-Rechargeable-Electric-Dispenser-Bottle-Drinking-Water-Pump/PRD68QXWST0555Y
-
Та я взагалі зі складнощами по air drop фото пересилаю, але вода і матрас з подушкою то прям нагальне)
-
Воно показує лише жорсткість води, а не хімічний чи біологічний склад, на жаль
-
До речі, стосовно матрацу - то купив такий www.altitude-sports.com/products/exped-megamat-duo-10-queen-sleeping-mat-llll-exp-45457804 Дорого, але можна з собою взяти, і не треба продавати (а в Канаді, я так розумію, це проблема продати матрац, через клопів - bed bugs, типу усі їх бояться підчепити, навіть якщо ти на біблії присягнешся, що у тебе їх нема), плюс на природу також можна взяти. Блатний, пінно-надувний, відчувається як звичайний матрац.
-
Але блін я почала шукати цей метр і вже в кошику фігня для нарізання авокадо і давайс для протирання міжвіконного простору 😂
-
Щоб ніяка отрута не пробила товстий слой кальцію вкриваючий кишечник
-
Так навпаки треба щоб вода була жорстка, закалятись
-
В мене за 9 міс поки є чайник, не має ніякого накипу
-
Ага а із каміння, що вийде з міхура і нирок можна буде побудувати будинок)
-
Я взагалі не розумію, чому в Україні я купувала матрас за 1500 usd а тут такий самий за 5000 cad…. Wtf😩
21 Jan 2023, 08:51
9798/24950
about an hour ago