✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Облізла фарба це не ваша проблема, це неякісне надання послуг, якщо інших питань не п'є, от просіть повернення депозиту і відшкодування за неякісні послуги +- 1 місяць оплати
-
В місце де я працюю потрібна людина на фронт деск Знання англійської обов'язкове Вік від 25 р Стресостійкість та дружелюбність:) Відправити резюме можна мені, я перенаправлю до менеджера Boarding home Marilyn Wood Wellness Center
-
Після повідомлення вище подумав, п що якщо: Я пробував в Канаді сам робити активні контакти з продажу, з 10 пропозицій я отримав 7 контрактів, так, це не реально, але імовірно або я звужував группу контактів до прям потенційних клієнтів, або реально замовника більше ніж виконавців. Якщо хтось хоче приєднатися до моєї команди, пищить в особисті, Надаємо послуги відеонагляду, сигналізація, звук, телебачення
-
🎤 Мрієте співати так, щоб вас почули? ✨ Онлайн уроки вокалу в @voice71_studio_sing — це ваш шанс розкрити свій талант і досягти нових вершин! 🌍 Навчайтеся з будь-якої точки світу, не виходячи з дому. 🕒 Гнучкий графік 🎵 З вами працюватимуть професійні викладачі, які знають, як поставити голос і вивести ваш спів на новий рівень. 💰 Доступна ціна, щоб кожен міг здійснити свою мрію. 👉 Не чекайте ідеального моменту — він вже настав! 💌 Напишіть у @voice71_studio_sing просто зараз і станьте ближче голосу своєї мрії! 🎶
-
🎤 Мрієте співати так, щоб вас почули? ✨ Онлайн уроки вокалу в @voice71_studio_sing — це ваш шанс розкрити свій талант і досягти нових вершин! 🌍 Навчайтеся з будь-якої точки світу, не виходячи з дому. 🕒 Гнучкий графік 🎵 З вами працюватимуть професійні викладачі, які знають, як поставити голос і вивести ваш спів на новий рівень. 💰 Доступна ціна, щоб кожен міг здійснити свою мрію. 👉 Не чекайте ідеального моменту — він вже настав! 💌 Напишіть у @voice71_studio_sing просто зараз і станьте ближче голосу своєї мрії! 🎶
-
Всім гарних вихідних. Друзі, пишу вам з України. Я займаюсь рукоділлям з дітками в гуртку для глухонімих дітей. В основному всі біженці. У нас є дівчинка, вони з мамою дуже бідно живуть, виживають можна сказать. Допомагаємо з дівчатами чим можем. Вчора стався випадок, коли діти чекали батьків після занять , грались в своїх телефонах. Марія, звати дитину, попросила дать їх теж погратись, на що була відштовхнута і проплакала цілий вечір. Дитина в свої 9 років не мала сенсорного телефону, бачила тільки війну.... У неї завтра День народження, я хотіла б придбати їй якийсь не дорогий телефон і подарувати на заняттях. У мене є трохи коштів, але потрібно ще приблизно 2000-2500 грн. Якщо є люди, які мають бажання і можливість допомогти, напишіть мені в приват, я дам реквізити. Дівчинка дуже хороша, добра, завжди допомагає нам, щось намалювати, написати..... Я дуже хочу зробити їй цей подарунок. Вона буде на сьомому небі щастя, я це бачу..