✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Всім доброго дня. Намагаємося зробити appointment на Manitobagovernment.as.me щоб отримати медицину, sin… Пише, що немає вільних слотів. Можно когось попросити хто живе в best western якось записати нас? Якщо хтось зможе, кину дані для запису в приватні повідомлення. Дуже дякую.
-
є хто теж має рейс на 27.03 до Торонто?
-
аби на 2 дні раніше😅 бо летітиму 27.03
-
Можливо, хтось летить у Вінніпег 04.03? Пишіть, гуртом веселіше)
-
Дякую
-
Найпростіший це вестерн юніон, далі найскладніший це крипта
-
Ці платежі можна зробити настільки багатьма варіантами, що навіть складно щось одне порадити
-
Увага на лютий місяць 2023 рік зібрано (3 млн 890 тисяч з 4 потрібних) Саме велике багатство і самий великий дар який дав мені Бог це мої діти,їх у мене семеро,четверо моїх дітей,окрім Петра який зараз в лікарні, захищають мир і свободу,стоять на захисті нашої країни.І хай Бог береже Вас всіх. Велике Дякую Всім за підтримку і допомогу. Здоров'я та миру всім. Я мама нашого захисника військовослужбовця Сержанта ЗСУ Білоуса Петра, допоможіть зібрати Петру кошти на протезування. під час виконання бойового завдання біля н.п Катеринівка, попав під мінометний обстріл,місяць знаходився в тяжкому стані в реанімації, тяжкі поранення відірвало ліву руку, кульові поранення обох легень,осколочні поранення правої руки та лівої ноги,права нога стоїть апарат Ілізарова, кульові пораненя брюшної полості. Мій син вже чотири місяці на лікуванні в обласній лікарні, переніс купу складних операцій. реквізити для допомоги: 5167 8032 5666 2300 Ми Вдячні за кожну гривню ❤️❤️❤️
-
Якщо Ви не купляли в цій групі білети, то як Ви можете стверджувати, що там вкрадуть гроші? Ви хоча б почитали що то за група.
-
Вітаю усіх, друзі🌸 Пропоную допомогу Вашим дітям з навчанням як і по місцевій програмі ,так і по програмі України📚 Надаю допомогу за наступними предметами: Фізика,математика,Англ. мова,Німец.мова,Укр. мова та література,Хімія,Біологія,Історія Географія 📖🖌️ Готую до усіх іспитів: ЗНО,НМТ,ДПА,працюю як із дошкільнятами (підготовка до школи),з усіма класами (1-11),а також Університетом 📒 Виконую КР, СР, лабораторні,тести 📝 Заняття проходять онлайн 💻 З радістю допоможу не тільки зрозуміти, але і полюбити навчання Вашу дитину.
-
Шукаю стоматолога у Вінніпег. Бажано україномовного. Порадьте, будь ласка
-
Дякую