✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Канаді потрібна дешева рабсила і вона її отримує, а 3000 це дуже мала за це плата. Тим паче що вони тратяться в перший місяць. Ніякого механізму повернення немає. Ви нічого не підписували і нічого не винні Канаді. Якщо Ви вирішили поїхати звідси це ваш вибір.
-
Десь написано що я хочу повернутись? Лишити чоловіка ? Блін просто іноді немає можливості покинути будинок наприклад … всяке в житті буває… ви трошки думайте як осуджуєте , чкби я хотіла когось там обманути проблеми закрити рахунок не було б! А завдяки вам складається враження про націю , якраз про таких не серйозних які втікаю і обсирають один одного не розібрашись!!!
-
Я хочу прилетіти у вересні.
-
Місцеві не в захваті що з такими темпами вінніпег буде Вінніджаб а Канада Канадстаном.
-
Ну про дешеву робочу силу я б не говорив. Їм були цікаві саме українці, бо вони освічені, не вибухають во ім'я аллаха чи ще когось. Ми з канадцями однією культури. Та і місцеві теж раді, останній раз коли ще сюди імігрувало стільки європейців ? Хіба що під час війни в Югославії
-
Уже підраховано, що залишаться у Канаді 5-10 відсотків приїхавших з України людей
-
Привіт. Хтось має контакти україномовного еміграційного консультанта? Завчасно вдячна
-
Велларк, проходите там тест записалася в грудні, здавала в кінці лютого, і вас сортують по вашому рівню. В мене був 7 по сівл, тож мені запропонували ред рівер колледж та профільні курси тількі один скіл (я вибрала спікінг) алееее я вони повинні були початися 24/04 а я як раз народила, то відмовилася. Я чекала 1,5 міс до тестування. Группи з вищім балом збираються важче і довше. Якщо 2-4, то чекати не більше місяця.
-
Починаючи з першого серпня Здається в оренду кімната в 2bedroom 2 bath квартирі на четвертому поверсі за адресою 55 Daylan Marshall gate у кожної кімнати свій санвузол кімнати розділені великим залом і кухнею, є пральна машина, сушіння, посудомийна машина плита мікрохвильова піч і духовка є великий балкон з прекрасним видом і барбекю. квартира в новому будинку в експлуатації всього 3 місяці. у сусідній кімнаті проживає чоловік та дружина (Українці) охайні, не курять, не п'ють алкоголь, і не слухають голосно музику. ціна за кімнату 850 $ у цю суму входять Абсолютно всі комунальні крім інтернету. поряд з будинком багато безкоштовних місць для паркування , але при бажанні можна орендувати підземний паркінг для зими . у будинку також працює безкоштовний gym. будинок знаходиться в дуже затишному, безпечному та тихому районі! у пішій доступності Walmart та торговий центр Garden city! Телефон 2048988577 або Приват .
-
Здається в оренду( саблет) простора квартира. Договір до 30.05.2024. З'їжжаємо з причини переїзду. Квартира вільна з 01.09.2023 Адресса : 155 Mira Gate Ціна 1700$ ( включена вода) Парковка 60 $ Світло та інтернет не входить в ціну. Квартира дуже простора, світла та доглянута. Є 2 спальні , 2 санвузла, гостьова кімната кухня, гостьова кімната +кухня, den( робочий кабінет). Техніка в квартирі вся нова. У квартирі є пральна та сушильна машини,холодильник, мікрохвильовка, духовка,посудомийка, варильна панель На території комплексу є басейн та тренажерний зал, кінотеатр. По сусідству живуть дуже порядні і тихі люди. Вулиця спокійна. За деталями пишіть в приват. apartments.deveraux.ca/our-locations/sol-at-aurora
-
Залежить де брати курси, мій тато ходив в англ школу на безкоштовне курси з носієм мови і значно покращив свою англійську, мама також ходила на курси але не з носієм мови то їй було важко але і та і та школа класні але там шалені черги мама потрапила в свою школу лише через 8 місяців
-
Дякую
-
Наразі його лише в банку питали …
-
Стосовно SIN, будьте обережні, при видачі на бумазі яку зазвичай ніхто не читає наполегливо просять не давати його провайдерам/операторам/банкам і таке інше. Намагайтеся використовувати інші документи, зазвичай в них є перелік що можна використовувати замість SIN