✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Всім доброго дня, мене звати Галина . Набираю діток на безкоштовний онлайн марафон з цифрового малювання. Взяти участь зможуть діти 6-17 років Цифрове мистецтво - це перший крок у професію ілюстратора, художника в ігровій індустрії, мультиплікатора, графічного дизайнера, 3D аніматора або концепт художника🖌️ Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у дизайні, провести час цікаво і з користю І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ ПРОЄКТ🌐 Крім того, ми будемо грати, змагатися і весело проводити час😍 Залиште слово «марафон» в особистих для запису Актуальні дати проведення для віку Вашої дитини - можна дізнатися в особистих повідомленнях
-
Всім доброго дня! Анонсую нову подорож в Kenora, Ontario!🌲🪨🚗 Зранку виїжджаємо й ввечері назад. Виїзд можливий: - 10 серпня - 18 серпня Ми побачимо: - Bear Lake Hiking Trail - Caddy Lake - Rushing River Provincial Park В вартість входить: - Проїзд в дві сторони - Фотографії Ціна: $120 з людини Мій інстаграм : @aleksandrayuryevna Приєднуйтесь до нашої подорожі та насолоджуйтесь природою Канади та літом☀️!
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Я шукаю. Можу вийти в суботу та неділю. А потім, як домовимось. Якщо цікавлю, пишіть в приват.
-
Аааа, так він відписав. Це навіть не робота. А якась херня в інтернеті.
-
Блін. Дякую. А то я вже йому в приват написав.
-
Вітаю! Цікавить маршрут Вінніпег-Вінклер на понеділок (15.07) Хтось може підібрати 2х людей у Вінклер зранку, а потім хтось ввечері повернути у Вінніпег? (ми без речей)
-
Доброго вечора! шукаю безкоштовного бухгалтера, який допоможе з податковою декларацією за минулий рік, доходів не було, все по нолям. Були у Вінніпезі 1 міс та поїхали з Канади. Наразі повернулися. Декларація потрібна для багатьох інших документів зараз. Навіть для WINPASS. Заздалегідь дякую за контакт
-
Будь ласка, відповідь на це питання та особисті
-
Ну, не вміє людина поки що в граматично правильну українську. Все з часом 🙂