✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Спробуйте стаплес, там порадять якщо що
-
Дякую)
-
Eligibility: ... be a Canadian Citizen, permanent resident of Canada or refugee claimant;
-
EIA включає кошти на оренду. Але CMHB - це, здається, інше.
-
Там або погодять або відмовлять
-
То нічого. Все одно спробуйте. За 2 - 3 тижні прийде відповідь
-
Я по програмі Cuaet . Нам ці бенефіти на оренду житла одобрили. Але ще не отримали. Там дивляться на ваші доходи . Якщо ви підлягаєте цій категорії то вам одобрять. І якщо ви маєте більший дохід за цей час. Чи змінили місце оренди або сума оренди змінилася - відразу писати їм на імейл. Роздруківку скільки ви платите за оренду житла берете у менеджера ( лендлорда ) будинку .
-
Важливо писати правду. Щоб потім штрафи не платити )) все таки краще коли в родині працюють всі і не треба бенефітів . Але в кожній сім'ї своя ситуація ...
-
Я не маю EIA. Мені колись відмовили. Більше не зверталася
-
Для CMHB однією з умов є отримання EIA
-
Eligibility: ... be receiving Employment and Income Assistance (EIA) or non-EIA Rent Assist; or have an earned annual income below the EIA Disability Program Income Limits;
-
Добрий день, шукаємо людину на вакансію: Супервайзер зі встановлення вікон та дверей. Основні завдання: - Контроль за дотриманням техніки безпеки команди. - Перевірка якості виконаних робіт. - Спілкування з клієнтами, відповіді на питання щодо продукції та встановлення. - Вирішення проблем, що виникають. Основні вимоги: - Розмовна англійська. - Наявність водійських прав та автомобіля. - Досвід роботи у будівництві (перевага – робота з вікнами та дверима). - Повний робочий день, з понеділка по п'ятницю. Умови: - Заробітна плата: $200 на день на випробувальному терміні. – Після випробувального терміну заробітна плата обговорюється індивідуально. Розташування: Вінніпег Компанія: EcoLine Основний офіс в Калгарі (пр.Альберта) Контакт для зв'язку: 3688878051 Слава (WhatsApp, Telegram)
-
ПРОПОНУЮ ВАШІЙ УВАЗІ ЗАНЯТТЯ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ⭐️ Про мене: 🔥 Процес навчання відбувається з використанням сучасних, інтерактивних матеріалів. Під час вивчення мови охоплюються всі мовні аспекти : граматика, лексика, говоріння, письмо. 🔥 Використовую різні цікаві ігрові, комунікативні методики, відповідно до віку та рівня 🔥 Враховую індивідуальні особливості кожного учня, вмію зацікавити і знайти спільну мову. 🔥 маю повну закінчену педагогічну освіту і великий досвід у викладанні 🔥 маю досвід спілкування з носіями мови -Працюю онлайн на платформі Zoom - Можливі Парні/групові заняття (3-5 людини) 🥰 Пробне заняття – АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНЕ 💲 300 грн