✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
о 7-мій ще темінь надворі
-
Як справжній іт чекаю переводу годинника, що б у вашій хаті інтернет був пл світлому а не в темряві
-
Ай Не встиг
-
Не вірю
-
874
-
Робота постійна за останні роки 5-10. Вік.
-
Я вам можу навести як мінімум 30 прикладів з чату вагітних, де вони їхали з Європи (хто як, сім’ями, чи чоловіки були в Європі, жінки по своїх домівках) , сюди підзаробити і повернутися, тому і дітям робили українське громадянство. Англ-0, у деяких права водійські були вже польські чи словацькі ітд. А здати тут не можуть тому шо повторююсь англ -0. Довідок зробити не можуть ітд. Писати все дуже довгий перелік буде. І в них, Канада погана, мединица жахлива (вона бідна сидить по 6 годин в ємердженсі з дитиною в котрої температура 38,9 вдарила перший день, або молочниця у інфанта, ітд) Короче. Дуже багато людей, дуже….
-
Нууууу, ти там працював?
-
По жіночій лінії 😉
-
Та ні я з тобою не згодна, тут по принципу життя, ти пішов до куми, а потім до мене і хочеш одразу усьо. Ось тобі 💩 що одразу до мене не пішов, а до куми🤣
-
Нужен 2 человека в команду на удаленный заработок. Кому интересно писать в лс
-
Нужен 2 человека в команду на удаленный заработок. Кому интересно писать в лс
-
А які це інтереси? Набрати індусів с досвідом в фаст-фуді? Я кваліфікованій робочій і зараз мені набагато легше отримати пр в Онтаріо та альберті. Навіщо вони робили програму взагалі? Індуси вийшли по репетували і все програму відмінили вона навіть не почала працювати. Ми ж не будемо голосувати за ndp так що ми не потрібні. Взагалі нахер цю манітобу.