✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
✋ Приглашаю тех, кто хочет зарабатывать на криптовалюте! 🧑💻 Опыт не требуется — всему обучаю лично. Моя специализация — арбитраж крипты. 💸 Возможность получать стабильный доход от 50$ в день чистыми. ✅ Только проверенные крупные биржи, никаких шиткоинов или сомнительных платформ. Пишите на основной аккаунт @serggoes Готов помочь каждому!
-
Є вільні 2х кімнатні , заїхати можно від сьогодні, та ще одна квартира вільна з 1 грудня. Теж все нове, нова кухня, але laundry в квартирі, нова пральна машинка та сушилка. $1799 все включено , крім паркінгу ($49/міс за потреби), та інтернет. Для 2bedroom діє знижка 50% на перший місяць. Також З 1 грудня здається студія. Новий ремонт, нова кухня, в квартирі посудомийка, холодильник, плита, мікрохвильова піч. Laundry на поверсі. $1269 все включено, крім паркінгу ($49/міс за потреби), та інтернет. No pets, no smoking globepm.ca/apartment/charlesdale-gardens/
-
🎁1.000.000.000 NOT ARE WAITING FOR YOU! 😈Take part in the AIRDROP of 1.000.000 $NOT right now. Go to WEBAPP application, connect your wallet, perform tasks, invite your friends and earn additional NOT. ❤️Only thanks to you we exist, only thanks to you we made this AirDrop, let’s move together! 🚀The era of NOTCOIN is not
-
🎁1.000.000.000 NOT ARE WAITING FOR YOU! 😈Take part in the AIRDROP of 1.000.000 $NOT right now. Go to WEBAPP application, connect your wallet, perform tasks, invite your friends and earn additional NOT. ❤️Only thanks to you we exist, only thanks to you we made this AirDrop, let’s move together! 🚀The era of NOTCOIN is not
-
Дякую за відповідь. Гарного вечора
-
Але іноді воно автоматично підтягує пройдений екзам
-
Так, потрібно надати, крім того чомусь потребують на дитину, навіть якщо вона не планує їхати до Канади
-
Доброго вечора, чи обовʼязковою умовою для подачі на федеральний етап є медікал ? Я загубила свій медичний огляд , який проходила коли приїхала у Вінніпег . Чи потрібно проходити знову або дзвонити у клініку та відновлювати старі документи? Дякую
-
Подивіться уважно прізвище, можливо то не на вас, а на когось з родичів
-
Вам в електронному кабінеті показали надати?
-
Навряд чи мені відновлять старий документ , потрібно заново проходити
-
Є кейси де не підтягнуло, а повторний екзам ще грошей коштує...
-
Car for rent! Good condition! Can be used for delivery work (Uber and Doordash) or for personal purposes. Very economical hybrid car Rental car #rent Здам своє авто в оренду. Можна використовувати для роботи в доставці (Убер і Дордаш) або для особистих потреб. Дуже єкономічне авто 5 л на 100 км Пишіть, відповім на всі запитання
-
Не показали , я тільки заповнюю свою аплікацію , думаю чи потрібно завчасно здати медицину . По чек листу цього немає , вот я і думаю ..
-
Ні, не переймайтеся раніше часу