✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Tip Top
-
В Polo Park потрібні.
-
Доброго вечора! Шукаю роботу , мені 30 років, маю досвід в таких роботах як( монтаж гіпсокартона, ложити плитку, стяжки, водій калсу 5, сантехні( кухня, вана), бістро вчусь, беш шкідливих звичок, відповідальний) наразі знахожусь в Вінніпезі! Англійська на початковлму рівні. Буду радий і вдячний, якщо хтось підскаже чи запросить на будь які інші роботи, я за любу роботу!
-
У нас на 1 поверсі автомат для поповнення встановлений. Я взагалі встановив додаток т сплачую мобільним
-
Вони за декілька місяців наперед знімають
-
Привіт, вчора підключив shaw, тільки інтернет 60 на місяць. Сьогодні захожу заплатити, мій рахунок -26,80. Плачу 60 баксів, рахунок стає -86, 80 🤣 Чи мінус то означає, що в мене переплата? Тоді чому в мене на балансі було переплати в -26,80, коли я жодного разу не платив Чи я винен shaw 86 баксів? Як це працює, тоді просто якого чорта))) 😂
-
Доброго дня, можливо вже обговорювали це питання але я в діалозі не знайшла інформації. Можна якось відбити таксу, яку сплачуєш в магазині, наприклад за покупку електроніки чи одягу, якщо це можливо зробити , то яким чином?
-
Доречі молодіжні збірні з футболу України дужи сильні в світовому масштабі
-
Це тому що по всій країні набудували класних майданчика з безкоштовним доступом? 😂