✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
www.google.com/url?q=www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html?fbclid%3DIwAR1_V85YzymRFhh8jhMVQRlCdF1P-HLzuw-4D9AC3kKbfmCALPxRTd_HqsI&sa=D&source=editors&ust=1664566484638834&usg=AOvVaw3LP7HUWHSJzo3Tgb8QjaHJ це федеральна допомога
-
На особливо великих сумах потрібна довідка з банку або інші письмові підтвердження, Також Канада дозволяє P2P платежі з крипти на карту без обмежень
-
Після 10к долл на родину можуть попросити пояснення походження
-
Можливо обміняти, але бажано задекларувати готівку на кордоні при прибутті
-
Львів - це окреме місто, де греко-католики роздають. Той же Карітас, про який писала. Але Львів сильно відрізняється від інших міст України. Планую працювати з корінними у Вінні, тому мій пост не дискримінаційний.
-
А ще є інші організації типу "оселя"
-
У Львові роздають при греко-католицьких церквах
-
і де допомогу роздають при церквах? в Україні є Карітас - це греко-католики. інші організації сильно ними не займаються. у нас за це відповідльна держава.
-
Я не киянка. Я ж написала відповідь на ваш коментар. Ви написали що ніде в Києві такого не бачили. Я в Київ часто приїздила по роботі, залізницею. І на вокзалі постійно багато бомжів. І в переходах багато бомжів. Ось що я написала
-
я працювала у соціальних службах довгий час, тому знаю тему не з позиції білого пальта. такого, як у Вінні, у відкритому виді немає в Києві. у нас це приховано. не розумію, про що дискусія. ви Киянка?