✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Воно не варте того, що б навіть його згадувати
-
Який там переворот?! Ті рашисти привикли бути рабами. Вони народ вільний! Що їм скажуть-те вони й захочуть))
-
Щоб він здох!!! ХУЙЛО ПРОКЛЯТЕ!!!
-
путін оголосив часткову мобілізацію в "росії". Він заявив, що мобілізуватимуть росіян, які зараз перебувають у запасі, зокрема тих, хто служив у зс рф. путін вже підписав указ. мобілізація почнеться сьогодні — 21 вересня.
-
А чи можна в рамках закону продавати акцизні товари? (Обмінювати на гроші)
-
Не знаю як в Канаді, але в Ізраїлі була досить популярна тема замовляти цигарки знайомим коли летіли до України. Привезти можна вільно 2 блоки. В Ізраїлі пачка коштувала 40 ₪, а якщо знайомі привозять - то ціна була 20 ₪ Також були і особи які всередині країни продавали цигарки з України. Щоб зекономити можна також було курити не цигарки, а купувати окремо табак, фільтри, папір і самому крутити. Мені пачки табака вистачало десь на 5-6 днів. Та і табак смачніше було чим звичайні цигарки. В Україні також один час курив табак, це було правда дорожче чим в Ізраїлі (в порівнянні з цигарками) Думаю в цілях єкономії також можна людям перейти на табак (правда я не знаю які на нього ціни там)
-
Можна не курити😉
-
А без "парішать" і контрабанди ніяк не можна жити?
-
Можна знайти з дьюті фрі дешево...але треба мати контакти😁
-
Ой забула в вас запитати де мені жити
-
То є привід повернутися і жити в Україні
-
Тільки в Україні стоє 2 бакса...
-
Так скинь адрес. Якшо ти знаєш де по 7?