✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Вітаю, підкажіть з приводу медогляду, його можна пройти в Україні? І що саме вони вимагають?
-
Щодо перехідників-ми в Торонто запитали за них в Червоного Хреста, бо не знали, де купити дешевше В результаті нам безкоштовно дали декілька адаптерів :) Тому раджу перепитатись Червоного, раптом в них є для новоприбулих
-
allegro.pl/oferta/przejsciowka-europa-na-usa-eu-us-adapter-gniazdka-12190284290
-
Так дуже просто знайти в інтернеті. Медіамаркт або медіаексперт
-
Підкажіть в якому магазині є ?
-
Я не спеціаліст, але або самому в лікарню їхати, або завтра від 9.00 в walk-in clinic
-
North Kildonan. PM first five customers with a 50% discount
-
Да, я ще в Польщі купив самий простий.
-
Вибачте , а як машинку заряджаєте, теж через перехідник?
-
Привіт, беріть що зможете привезти, засоби гігієни, ліки самі необхідні, теплий одяг, перехідник під канадську розетку, те що вам найнеобхідніше, я привіз з електроніки телефон і машинку для стрижки, і цілу валізу одягу, футболки, кофти, куртка.
-
заселяйтеся будемо сусідами.
-
Народ всім вітання! Скажіть які кроки потрібно робити, купив білет на літак до Вінніпега 3 січня, вже плітаю? Що треба роздрукувати, що с собой мати, перший аеропорт В канаді буде Калгарі, а потім Вінніпег! Лечу, сам, щоб заробити на квитки і потім привезти дружину з трьома дітками!
-
Ніт.
-
Всім привіт 👋🏻 Чи можна в Канаді придбати стіки для айкоса зі смаком ментолу чи якісь фруктові?