✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Народ, демографічне опитування, хто з яких міст України? З переписки очевидно що є люди з Києва, а з яких ще укр. регіонів є люди у Вінніпезі?
-
От тільки поговорили. www.facebook.com/groups/ukrwpg/permalink/6115879365095719/ просто для прикладу.
-
Я пробував поставити в самому Вінні з великим радіусом - сипле купу даунтауну
-
і змінюйте центр пошуку - переставляйте навколо Вінні
-
www.kijiji.ca/b-apartments-condos/winnipeg/house/c37l1700192a29276001?ll=50.174205%2C-96.270454&address=5PFH%2BMR+Milner+Ridge%2C+MB%2C+Canada&sort=priceAsc&radius=53.0
-
я писав що може бути дешевше за 30 хв від периметра. Це десь 50км
-
відповідь тут 7 годин назад
-
Але ще раз: ідея варта уваги. 1. в принципі, свідоцтво про одруження тут не обов'язкове, щоб об'явити себе сім'єю. Тобто "ми - сім'я" і навряд хто осмілиться посміхнутися у відповідь. 2. Брати на себе роль вілповідального за рент. 3. З напарниці собі - гроші - 50% за 2 місяця ренти наперед. + вартість депозиту на випадок пошкоджень(Ви його внесете при заселенні). Тобто, можна спробувати. Економія серйозна, та й взаємопоміч з дітьми важлива, особлива з дітьми до 12р, яких навіть дома самих залишати заборонено.
-
жодного випадку не бачив. одні розмови. тобто, може бути, мабуть, але не думаю, що саме це головна проблема.
-
Згодна, дякую
-
мабуть, загалом, правильна ідея. я, правда, не знаю, як до цього ставляться фірми-здатчики Тобто, зрозумійте, компанія веде бізнес, здає квартири. Хто буде відповідальний за рент? З кого питати за пошкодження? що Ви скажете, якщо напарниця з'їде через місяць, а Ви не зможете знайти іншу, або фірма де одобрить цю - іншу? А Ви зобов'язані платати ще 2 місяці, якщо розриваєте договір ренти
-
Доброго дня! Шукаю з ким зняти 2х кімнатну квартиру. У мене син 6 років, шукаю таку ж маму. Може хтось вже знайшов квартиру і шукає підселення? Або підскажіть, може є якісь інші групи для цього. Дякую
-
1. Drug store - це аптека. 2. Ви не в уряді працюєте? Вибачте, не збирався Вас образити, але це саме влада вважає, що злочинці використовують офіційно куплену зброю, тому треба боротися з офіційним продажем зброї. А кончені нарики купують наркотики в офіційних магазинах. 3. В Канаді дозволено продавати лише продукти канабісу. І відчути цей гидкий запах можна в будь якому районі. Я не знаю, чому вони не можуть просто поїсти печива з травой.
-
ось 110 знак. +9 безкоштовних
-
7 хв на 109 км/г - 13км а на хайвеях з обмеженням 110, реально йдуть 115-119