✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ще таке питання: Був хтось хто жив в ЄС довгий час і переїхав до Вінніпега?
-
Вже потрібно перездавати? Не обмінюють права українські на канадські? Раніше ж обмінювали
-
Якщо людині температура повітря важливіше сонця і сухого повітря - краще в Вінні не їхати. А якщо мороза не боїтеся, але без сонця не можете, якщо розумієте, що -25 на сухому повітрі значно приємніше ніж -2 при вологості 90%, то Вінні ваш.
-
якщо людина цінує движуху - Вінні скоріш не сподобається. якщо спокій - буде ок.
-
з перездачею
-
я мав на увазі сім'ї, що живуть тут вже не перший рік
-
Рента дешевша ніж 50% інших провінцій Канади. Зп не сама низька по країні.. природа не сама сурова....
-
Напевно на цьому всі переваги і закінчуються )))
-
Я знаю що є якесь спрощення при заміні українського посвідчення на канадське, а водійське посвідчення РБ можливо обміняти на канадське? Можливо хтось знає?
-
Проясніть . Ми практично в чемоданному режимі і мусимо зробити вибір Куда ? Які переваги будуть у нас обравши Вінніпег … дякую всім хто відгукнеться
-
Так. Знаю Маму з сином, які живуть без машини взагалі. Ще одну сім'ю з дитиною знаю, де чоловік тижнями у відрядженні, а дружина навіть без водійського.
-
А є в когось досвід зимування у Вінніпезі без машини?
-
Без емоцій і почуттів, бачить російську мову і видаляє
-
Ну ви хочете щоб бот був як людина, це просто програма
-
Russian_Killer Bot - Вчи українську. Слово "сильно" треба читати українською, а не так, як тобі звично. 😉
-
Ми відправляли зі Словаччини у Відень. Зворотнього кур'єра платили візовому центру за їх розцінками.
-
Вперше чую про роботу на упаковці з проживанням, З проживанням може бути хіба у фермера десь.
-
Так.