✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Але треба здати тести і пройти не дешеве навчання
-
якщо одразу до роботи без навчання - то цей досвід навряд чи допоможе. імхо. Тобто відповідь - будь-яка робота, на яку беруть і Ви теж згодні. Просто для прикладу. Людина з мед.вишем, досвідом сан.лікаря і мовою 7.5-8 вчиться вже 3й рік на медбрата
-
на трак беруть аж гай гудить.
-
Все можливо, але більшість роботодавців не хочуть брати кому вже за 65.. або якщо беруть то на парт тайм
-
А ще як попадете до індусів, які англійську ледве знають, зате працюють в банку чи в іншій сервісній сфері😵
-
як на мене - це й є головна проблема. сказати повільно, написати, а особливо набрати на компі, прочитати з 10 разу , щоб зрозуміти - зможе майже кожен і з 4 clb. А от зрозуміти з льоту, що сказав місцевий з бананом в роті та ще з ідіомами - оце проблема. У нас в автошколі "Ок, гугл" нас розумів з першого -2го разу англійською. А наставника - ні, навіть з 5го
-
Можна ще на ютубі Ielts listening пошукати - і теж самому себе перевірити. десь годину візьме. Тільки ж не забудьте, що слухати 1 раз і на паузу не натискати :) Якщо хочете об'єктивно оцінити.
-
можливо, тракером в атлантичних провінціях. або тут, якщо 10000 не шкода на автошколу. якщо В1- результат перевірки, хоч би наприклад тут - www.clb-osa.ca/home Тому як загальне правило - чим слабша мова, тим більш фізична робота. Але ж вріантів - мільйон. Може Ви висококласний оператор станків з чпу, то Вас заберуть з В1. А шанс, то він зажди є. Та й пенсія буває і в 45, і в 75 - це різний вік. І ще не мало важить - чи вистачить мінімалки на життя? Бо по робочій візі ніякої постійної допомоги від держави немає.
-
Рівень мови десь В1, але вчуся. Якщо CLB то десь 4-5, мабуть
-
Ви головного не написали - рівень мови за IELT or CLB.
-
Хочу попросити ветеранів Манітоби відповісти мені чи маю я шанс на працевлаштування, якщо я пенсіонер, на коня з шаблею вже не вскочу, але руки маю, та й з головою дружу. Дякую.
-
Це статус після влейки візи
-
це повідомлення про запит паспорта від ircc в особистому кабінеті
-
може Ви не на CUAET візу подалися, а просто на візітор, і Вам прийшов рахунок на оплату за біометрику?