✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Не знаєте, що відповісти то не відповідайте😉
-
Можливо хтось шукає викладача англійської мови для дитини? Якщо так,то пишіть в особисті повідомлення для запису на БЕЗКОШТОВНИЙ пробний урок!!! Зараз триває набір учнів🗯 Програма за британськими підручниками, особлива увага приділяється говорінню📣для дітей все в ігровій формі! Вік дитини: 6-15 років Уроки онлайн
-
Користувач kondratenko8, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("кто знает кypcы..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач kondratenko8, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("кто знает курсы..") не відповідає мові правил чату.
-
І потім буде хтось казати що існують нормальні москалі??
-
От дивні люди, ну як так можна бути таким??
-
Тобто типова русня, зайти в чужу спільноту, і намагатися заставити всіх робити як бидлотна русня хоче
-
Я навіть зараз не можу свої емоції описати, такого дивного відчуття в мене ще не було 🙈
-
Знайомі зробили за один день і на наступний записалися на медікал єкзам
-
Ми були там, шість тижнів там роблять
-
Можливо хтось може знає я к швидко дають хелс кард у Бест Вестерн. Якщо зареєструвався на сайті?
-
Всім привіт ✌️ Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом Зроблю вам збалансоване харчування 🍏 Красиві 🍑 та рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
Дають одразу, ми зробили і на наступний день вже проходили мед огляд