✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Знаю, що для того, щоб розвозити їжу на убері не потрібно спеціальних дозволів (окрім прав, звісно), а щоб працювати як таксі (той самий убер) машина має бути не старішою за певний рік (тут треба уточняти 😅)
-
Як що ви маєте витрати на ліки Стоматолога Хіропрактора Окуліст Фітнес Платите за бенефіти на роботі Платите Профспілкові взноси Робите пожертвування до благодійних організацій Діти ходять до кружків чи секцій То варто тримати ресіти від цього всього... При подачі звіту їх прикладати не треба, але берегти на протязі 7(чи щось таке) на випадок аудиту Подробиці вам розкаже людина, яка буде робити ваш звіт.
-
Після того як отримаєте Т4 від роботодавця, та від Service Canada відповідну форму про единоразову допомогу, що отримали від Держави (3к) Зберете чекі з витрат на провспілкові внески, ліки, фітнес, стоматолога, та таке інше..... Зробите звіт.... Все що ви переплатили вам повернуть. Але не більше ніж ви заплатили податків:) СРР та ЕІ не повертається. Повертається тільки федеральний та місцевий income tax Якмщо з вас брали податки "по повній", а аи навіть неоподатковуваний мінімум не заробили, то повернуть ..... Щоб сталося доплачувати, треба працювати 2 роботи, та на другій TD1 заповнити не вірно .... або сказати щоб такси брали по мінімуму. Або працювати селфемпдойд... Тоді да, може статися доплатити ....
-
Так, давайте трішки на сумах, наприклад, ваша річна 30тис. 30% податків це 9тис./12 місяців, тобто в місяць 750дол., або ваша місячна зп 2500 * 30% це 750 дол., тобто ваш роботодавець вірно все робить. Друге, я не розумію з чого ви думаєте що вам мають повернути податки? Поясніть будь ласка. Я писала що може бути як +, так і-, але це якась частина, і вона досить невелика
-
Це просто бидлота, привили тільки до халяви.
-
Один чоловік переїхав в Канаду в кінці травня і відмовлявся виїжджати з готелю, всі дипломатичні пояснення на нього не діяли, і десь місяць назад довелось викликати поліцію що б його виселити. Також особисто знаю приблизно трьох хто приїхав, зробив всі документи а з готелю до останнього не виїжджав
-
Достатньо одного мудака, якого довелося висиляти з поліцією, що б отримати нульову толерантність на продовження житла для всіх
-
Нічого. Знімати квартиру на місяць чи на скільки треба на єірбнб. Десь в стейебаху. Там дешевше
-
Я навіть не уявляю як це працює. Питаю про поверненнся бо роботодавець платить податки відносно річної заробітньої плати, але так як в мене відпрацьовано всього 4 міс. в цьому році держава повинна мені повернути кошти бо за рік отримано зарплату менше річної, але з зарплати відраховували відносно річної зарплати
-
Будете обережні, мова чату Українська