✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Місцеві люди кажуть, зо так. Там багато злочинів трапляється,
-
Банально паспорти , айді картка з 14 років дійсна усього 4 роки .
-
Усе індивідуально.
-
Дякую!
-
Бачив в добромаркеті на мейн стріт.
-
Також багато бездомних людей, влітку групуються до 50ч і живуть у палатках, ще наркозалежні. Нам рекомендували не орендувати там житло, особливо, коли є діти
-
Паспорти мають термін дії паспорта, а не повноліття. Ні?
-
Нас з чоловіком сьогодні возили і показували ці райони. Це не означає , що щось обов'язково трапиться, просто вони вважаються неблагополучними. Але це все відносно...
-
Я живу не в North End але трохи в лайтовішому районі - West End. Часто стрільба,пожежі,гопстоп і ТД. В таких районах краще не жити,там живе багато людей які можна вбивати і грабувати і яких за це не карають. Копи ігнорять такі райони, просто закривають на все очі. Подумайте багато разів перед тим як там селитись. Поки там немає якоїсь варти чи хоча би патрулів - робити там немає що
-
В Добромаркеті біля ІКЕА, не пам’ятаю ціну. І йод там в пляшечках по 8 доларів бачила.
-
Доброї ночі, майстри манікюра❗️ Буду вдячна, якщо поділитесь досвід в отриманні сертифіката
-
Дякую)
-
Користувач Martins, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Я ищу личного о..") не відповідає мові правил чату.