✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Головне щоб це був не Ilovenails та не алмонд (тому що там адмін росіянка, і з перших вуст знаю що кончена на всю голову)
-
Користувач alisa_nevzorova, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("👀⚡️- Рассылки..") не відповідає мові правил чату.
-
Та ні, тут головне як ви ви це сприймаєте. Їх набагато менше ніж нас, то вони тут сидять +/- тихо, не то що в Торонто наприклад. В мене на роботі чоловік зустрів рашистів, вони двері ставили, а він звук тестував, так врубив їм червону калину по кругу на годину десь, вони спочатку шось хотіли сказати, але головний їх призупинив🤣
-
Користувач cryptoTeachea, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Молодець
-
👀⚡️ - Розсилки по чатам Телеграм, - Реакції на повідомлення Досить упускати своїх клієнтів! Завдяки моїй авторській системі розсилок і створення облікових записів у вас буде максимальне охоплення, а також мої облікові записи не видаляють і не банять. Ваше розсилання буде працювати цілодобово! Для чатів, де рекламу швидко видаляють, можна використовувати реакції на повідомлення Якщо вам цікаво знайти нових клієнтів і підвищити свій дохід, я чекаю на вас в лс
-
Користувач alisa_nevzorova, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("👀⚡️- Рассылки..") не відповідає мові правил чату.
-
Добрий день! Ми з чоловіком шукаємо сусідів/сусіда по квартирі. В'їзд з 1 липня. Поруч Sobeys, Freshco, 7 eleven, McDonald's. Автобусна зупинка прямо біля дому. Адреса: Panet Rd, Winnipeg. Недалеко від Kildonan Place. В квартирі 2 ванних кімнати, тобто на кожну кімнату своя. Є пральна машина та сушилка. Оплата 854 доллари за кімнату +електроенергія та інтернет. Пишіть.
-
Користувач cryptoTeachea, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Увага! Повідомлення від Міністерства Імміграції Канади: Виявлені шахраї, які видають себе за представників різних організацій, які працюють з іммігрантами. Ці шахраї намагаються отримати персональну інформацію від новоприбулих українців. Якщо у вас є сумніви щодо особи, яка з вами контактує, будь ласка, зверніться напряму до організацій. Не надавайте персональну інформацію випадковим людям. twitter.com/CitImmCanada/status/1666468687946104834
-
Дякую