✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Так тоді і CV не працює, треба особиста рекомендація
-
Тому наша справа "ходити ногами" через рік успішної праці вже буде CV по пошті
-
Ну давайте будемо відвертим один до одного, ті хто по CUAET, мають трохі більше витратити зусиль, до власника прибуткового бізнесу ніж будь якій канадієць
-
Ок, моя спеціальність дуже важлива, я експерт в aerospace infantry, але поки я йду лісом
-
І я обожнюю людей, яки кажуть що ми за "три місяці" отримали PR по CUAET, тому що вони обманюють, вони до цього років 10 намагалися податися і отримували відмови.
-
Канадський досвід в резюме це дуже великий міф. Ваша спеціальність це більш важливе. Якщо ваша спеціальність користується попитом на ринку праці, то ви знайдете роботу навіть без канадського досвіду і навіть не з ідеальною англійською. Моя подруга - дата аналітик, роботу знайшла практично відразу.
-
Знову ж таки, про яку зарплатню ст говоримо... Якщо 25, то ок, а от якщо 40 то без рекомендації не мрійте
-
Нічого що тут всі? Ми столиця aerospace?
-
Податки тоді як повертати?
-
Як тоді мортедж рахувати якщо платня не за годину?
-
Це щось нове, але ок
-
Я ще молодий канадієць, але мої всі знайомі вказують в податковій декларації погодинно, і окремо бонуси. Я не настільки впевнений як Ви, що існують працівники в Манітобі яки отримають зарплатню не погодинно
-
А що ви будете писати в заяві MPNP? Якщо у вас немає погодинної зарплатні?