✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Пробуйте
-
Коли нас хотіли висилети ми писали
-
Раніше працювало (літом)
-
Вам на електронку мав прийти лист від цього управління про то що вас виселяють. Пишіть туди
-
Писати лист до управліня яке оплачує за вас готель і пояснювати їм ситуацію. Показати договір оренди на квартиру.
-
Бачу в здають кімнати за 500-700$ в місяц , це ж реальні ціни ?
-
Доброго часу ,підкажіть будь ласка з власного досвіду хто тут вже більше місяця , скільки вам потрібно коштів для однієї людини без машини на місяць два , вистачить 4-5 тищ Кан долларів (це разом з допомогою ) для перших двух місяців пока знайдеться работа ?
-
Скільки гривень треба?
-
Підскажіть громада чи годин купити білети в автобусі?
-
На посадку та в Канаді жодного питання стосовно цього не було
-
В мене при перетині кордону з Польщею питали чи чоловік знає що дитина їде, але ми у шлюбі. Спитали за дозвіл, він в мене був з собою, але ніхто не дивився. Але попросили доручення на автомобіль😆 Я думаю то доля випадку, на розсуд працівника прикордонної служби. Бо інший раз перетинали то взагалі нічого не питали)
-
Я переводив безпосередньо через Приват24 з карти CIBC. Комісія була 0.18% Курс може не самий приємний, але для мене було норм.
-
Шановна громада, доброго часу доби. У мене таке питання, я віддала свій паспорт і паспорт чоловіка, для вклейки візи. У дітей паспортів не має. Але є свідоцтва про народження дітей с переводом. У старшого сина в свідоцтві про народження вписаний колишній чоловік який не спілкується с дитиною 10 років. Підскажіть будь ласка чи вимагають зараз під час воєного стану, дозвіл батька на виїзд за кордон?
-
*літак коштує від 10к початок, 40 дуже добрий, і 100+ там вже немає меж
-
Літак найближчі місяців 12 ми навряд купимо,але хоча б зберемося, однодумці