✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
10 гігов це хіба що дві картинки скачати
-
Я за 40 гб купила 40 чи 45 гб Є і інші кращі
-
Від Кудо ж набагато більше гб)
-
Вітаю, друзі потребую вашої допомоги рішив вивезти дружину із дітьми до Польського кордону самі ми з Дніпропетровської області місто Кривий Ріг, скінчилося пальне у Вінницькій області стоїмо, а людина яка мала допомогти з коштами відключила телефон, ми опинилися на трассі без грошей , і палива , благаю вас про допомогу скиньте на солярку хто скільки може я отримаю пенсію поверну вам благаю спасайте нас(МИРНОГО НЕБА) дякуємо. Благаю вас не будьте байдужі допоможіть будь ласка увійдіть в положення.
-
💬💬💬 Хотите kyпить машинy? Официальный автoдилeр! Пoмогу вам kyпить авто с закрытых диллeрскиx аyкциoнoв по сeбeстоимости, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цenы❗️ ✅Мaшин oчень много, можно подобрать как бюджetный, так и прeмиум вaриaнт👍 ✅Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. ✅Так же есть Прeмиyм Услyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. ✅Через нас проходит несколько сотен aвтoмобилeй в нeделю. Участникам группы CARFAX бeсплaтнo. ✅Для покупки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 ✅Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. ✅Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты: 📞 786-782-2105 Alex ✅ t.me/USAutoDealer 📸 instagram.com/us.autodealer
-
💬💬💬 Хотите kyпить машинy? Официальный автoдилeр! Пoмогу вам kyпить авто с закрытых диллeрскиx аyкциoнoв по сeбeстоимости, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цenы❗️ ✅Мaшин oчень много, можно подобрать как бюджetный, так и прeмиум вaриaнт👍 ✅Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. ✅Так же есть Прeмиyм Услyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. ✅Через нас проходит несколько сотен aвтoмобилeй в нeделю. Участникам группы CARFAX бeсплaтнo. ✅Для покупки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 ✅Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. ✅Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты: 📞 786-782-2105 Alex ✅ t.me/USAutoDealer 📸 instagram.com/us.autodealer
-
-
Героям Слава🇺🇦
-
Доброго всім ранку. Недавно почав користуватися каршерінгом Peg City. Зручна штука. Хто хотів би зареєструватись (реєстрація коштує 25 cad)? В мене є реферальний промокод на реєстрацію безкоштовну. Тобто це буде безкоштовно та і мені на наступні поїздки на баланс впаде так само 25 доларів. Шкода що при реєстрації я сам не мав такого коду, а так би зекономив би 😔 Якщо зацікавило то пишіть 😉 Всім гарного дня 👍☀️😉
-
Я ж вище переслав повідомлення від людини де написана відповідь на питання
-
Машини є і за 1500, і не думаю що вони можуть стати дешевше )
-
Так, таке було, але наче інфляція зупинилась