✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Гідроудар в більшості випадків це MPI
-
Доброго дня , можете будь ласка відповісти , хто зв’язувався з скасування авіаквитка в компанії Air Canada
-
Я не впевнений, що ваш трафік прям відслідковують 24/7, але якщо при якихось обставинах вас на цьому зловлять, то доведеться повернутися назад... В Канаді точно майбутнього не буде
-
Хтось має посилання на групу вагітних у Вінніпезі?
-
Доброго ранку, матусі. Маю таке питання - який зимовий дитячий костюм підійде на люту місцеву зиму? Де ви купляли чи збираєтеся? Бачила в Costco та Walmart. Це буде наша перша зима в Канаді з трьома дітками
-
В більшості випадків це Інтернет повернення але браковані теж, тому могли і розлізтись швидко
-
Тому що в winners ціни нижчі не просто так, туди попадають повернуті речі а також браковані, які виробник не продає в своїх магазинах щоб не псувати репутацію)
-
У мене з вінерз був тільки хороший досвід. Я не думаю що туди йдуть товари реально від брендів які не продались, я думаю це спеціально для них робиться, або вони перекуповують товар з ринків інших країн де воно дешевше коштує. Так само як в Долорамі.
-
Якщо людина купує щось на сайті, а потім повертає, то бренди не продають цей товар у себе ще раз, а відправляють у вінерс , якщо якісь мікробраки на виробництві то теж
-
Тут нема що думати, погугліть звідки речі в tk maxx ( це одне і те ж ) Зараз доречі там багато не бракованих речей, тому шо після того як всі нормальні бренди пішли з росії , товар який був в магазинах весь пішов у тк Макс і віннерс
-
А так як працюють вони тільки в 4 чи 5 країнах то і асортименту достатньо
-
Допоможіть розібратися з таким документом як credit note. Як отримати повернення грошей, якщо організація надічлала лише такий документ. Може хтось вже мав досвід?
-
Здається однокімнатна квартира на Sherbrooke St 895 CAD +світло за деталями звертайтесь у приват