✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ну не, то школа, машини з шашками
-
Спочатку теорія іспит, а потім з кимось десь
-
Індуси ганяють на 5 клас, вчаться їздити, з самого ранку бачу машини
-
Спробуйте дочитати до кінця, будете мати поважний стан
-
9 міс наче, друг казав
-
Немає тут автошколи, а якщо є, то раджу сторонитися
-
Тому тут немає інструкторів, бо у всіх є друзі, батьки, родичи
-
Треба лише (рік.чи менше) проїхати з кимось хто має ліцензію f5 і далі на екзамен
-
Є школи , є інструктора . Все це регульовано і лецінзовано . Ваш коментар не несе для мене жодного смислового змісту , в не допомогає аж ніяк . Дякую що витратили ваш час , з повагою . Але ваша особиста думка , це не те , що я питав , чи що мені корисно або потрібно. Я питаю поради стосовно особистого досвіду , якщо хтось тут брав інструктора, яким залишились довільні та можуть порекомендувати.
-
Ну це правда, згоден
-
Враховуючи те, що більшість представників 1F категорії ( semi-trailer truck )це- індуси, то нам ще повчитись треба
-
Бо не можуть визначитись хто кому поступає
-
Але на дорозі вони сильно туплять, тому створюють затори
-
Не переконуйте, сподіваюсь Єрк через рік нам скаже дякую. Або ні в мене, ц вас, у нього нічого глобально в житті не зміниться
-
Банально, але все ж таки. Дешевше і з профітом. Досвідчений водій, рент якого-небудь найдешевшого авто(50$), парковка- паркінг, далі виїзд у місто
-
Ну в мене є друг, так сталося, що наче має 5F, а керувати авто не вміє( велком ту юкрейн). Планомірно ця проблема вирішується на порожній парковці кабеласу.