✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Та сама тема з мед допомогою. На багаті районі відкачувати приїжджає швидка допомога а в ті що побідніше пожежники а потім вже швидка
-
З такими ментами наш брат тут наведе "порядок"
-
Я просто колись уявити не міг що в країні по типу Канади, на шопліфтерів просто не звертають уваги, типу це як норма
-
Як мінімум давати їм строк за це.
-
Сорі але я хз яким треба бути кретином що одобрити безкоштовне надання наркотиків. Там в оттаві походу в голову довблчть один лдного
-
Ті люди які це роблять - розуміють що їм нічого за це не буде. І в такому разі я пропоную відправляти їх на північ для побудови інфраструктури. Відмінити цю тупорилу фігню з безплатною наркотою від держави, це супер абсурд. Замість цього краще побудувати рехаби десь на півночі і лікувати цих людей, для когось це буде останній шанс врятуватись
-
Це взагалі про життя можна сказати, люди збираються в соціальні групи відповідно до свого бажання, багаті з багатими, воєнкоми з воєнкомами, бомжі вздовж річки
-
Тоді моліться щоб таке право не випало якомусь неадеквату який буде біля вас або ваших близьких
-
Там дуже складно все, намагався вникнути хоча б в офіційну версію, не осилив
-
Люди мають право на все, чого вони самі хочуть
-
Я вважаю, якщо в тебе 5 друзів мільйонери , ти 6й. Якщо 5 друзів бомжі...
-
У мене на районі більшість - порядні люди. Про те тут один з найнебезпечніших районів. Люди мають право на безпеку не залежно від їх статусу, зароб.плати чи району
-
Ахаха, ну ок.
-
Не буде, не можливо, бо я або мої близки можуть або: переїхати подалі; нейтралізувати неадеквата
-
Ви не розумієте, що владі ту вигідно щоб місцеве населення було під наркотою, бо вони тоді не будуть бушувати і мішати будувати ту владу яку інші хочуть. А ще зараз все чудово ви тут не були в 2016, Вінніпег розвивається і навіть порівнюючи з минулим роком ситуація краще.