✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
На справді, Торонто і МонТреаль ціни суттєво нижче, є сенс туди їхати за машиною
-
Саме так
-
Поняв. Надіюсь в північній Америці наладиться виробництво напівпровідників
-
Бо не проканало
-
І як німці намагались наїбати американців, і заплатили 7 лярдів $ в ті часи
-
Ну почитай що таке дизельгейт, і зрозумієш, що автівки 2000+ на дизлі евро 4 в житті не пройдуть навіть tier2
-
Я не спеціаліст в автомобілях. Раніше він мені взагалі не потрібен був. Але я сумніваюсь що джипи/пікапи 25/100 мають менше викидів ніж якась бляха з двигуном 2.0 і навіть без каталізатора. Хоча ціни які я порівнював , це були автівки 2000+ , майже всі з каталізаторами.
-
Ну операція 100% потрібна, тільки чи він захоче направити, то це інше питання.
-
Якщо сімейний лікар буде лояльний до вас, і напише призначення про невідкладну необхідність операції, то зроблять безкоштовно
-
Привіт, таке запитання, потрібна невеличка операція, але вона коштує 2000$, це якась часна клініка, як що сімейний лікар направить в госпіталь, то там зроблять безкоштовно чи теж платно? Не хочу просто даремно йти запитувати як що теж буде платно.
-
Ну так краще коли в сусіднє село від міста немає гром транспорт
-
Зато як добре в Україні було, купив бляху без каталізатора, а потім на мітинг під верховну раду, бо заставляють податок платити! Не розумію нафіга та Канада людям потрібна? Все дороге, алкоголь не продають, винен всі чогось сюди пруть
-
Самі ж додіки в оттаві зробили дефіцит
-
Ну в мене закінчилися сили щось пояснювати 🙈
-
Мені все рівно на сертифікат. Тут пікапи які жруть по 20 літрів. І я порівнював однакові марки і моделі
-
Гівно має сертифікат, а ку7 з салону ні