✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Але це була велика коробка в якій випадково в кармані штанів були ліки
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 8-9 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Ще раз велике Вам "Дякую!!!!" Що переслали той пост, де було описано, як під час страйку обміняти права! 👍🌷Мені вдалося, завдяки Вам! Це, насправді, не так просто, і да: є тільки 3 місяці!!- потім здавати іспити, так що хто ще не поміняв- не зволікайте.
-
Я вчора ходила міняти права і навіть з Дії поміняла Здаю всі явки та паролі: Прийшла в МПІ в City place (downtown), мені сказали вони не працюють і дали список, де можна «спробувати» поміняти права. Я пішла в Autopac The Standard Insurance Brokers LTD (200-330 St Mary Ave, Winnipeg, MB R3C 2L2) (він знаходиться у них у сіті плейс, на другому поверсі треба пройти через перехід скляний через вулицю). Сказала їм, що треба поміняти права, але у мене тільки в електронному варіанті, тобто в Діє. Мені створили електронний кабінет, взяли всі документи: паспорт, ворк перміт та два документи з адресою: хелс карта та увійдений чек. І направили на vision test в MPI (все в тому ж city place на другому поверсі, де там проводять кnowledge test). Я зайшла туди, сказала, що мені тільки тест на зір, тому що там багато людей проходить теорію. Перевірили зір і пішла назад у той автопак. Зробили фото, заплатила $31, дали тимчасові права та сказали через 2-3 тижні надішлють поштою вже пластик. (Велике дякую автору!🌷 Переклала на українську з повагою до всіх українців, якою б мовою вони не користувалися)
-
Добавлю від себе: 1. Пластик, всеж таки у мене забрали, 2. Далеко не всі автопак знають про це. MPI їм не каже, де буде працювати. І щоб Дозвонитися туди мені пощастило за 2 години, а може бути і більше. Якщо ви будете в автопак о 8.30- можно в MPI швидше дозвонитися. Я була в автопак за другою адресою: 360 Main st. Там працюють аж дві українки)) ось робочій телефон однієї (з її дозволу): 204-9881186, 204-985-8424
-
Добрий день,мене звати Борис мені 23 шукаю кімнату або хату. Сьогодні перший день в Канаді, шукаю будь-яку інформацію. дякую
-
Ще у єдмонтоні можна спробувати. Тому шо кажуть що вільних слова аж до наступного року нєма