✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Зараз у Вінніпезі справжній будівельний бум, тому думаю роботи достатньо
-
А з роботою як? Я так зрозумів новеньких вже багато. На всіх "простої" роботи вистачає? Склади, будова, заводи. Бо за моєю професією (інженер електронік) навряд чи зможу працювати.
-
Тут легше в подальшому для отримання постійного місця проживання. А це означає, що-працювати пів року на офіц роботі, здати тести на англ (де порівняно з іншими провінціями англійську треба здати не на такий високий бал), легко змінити водій посвідчення без здачі тесту, просто міняєш. Не такі дорогі ціни, на початок це завжди плюс Велика допомога, благодійність, не пропадеш, є де взяти їжу, якщо не працюєш поки, і т.д. Просто треба вміти шукати :) Стосовно людей-самі Канадійці кажуть, що тут люди дружелюбніші і більші готові допомогти ніж в містах як от Торонто. А це класно, коли люди відкриті і йдуть на зустріч
-
-
Це шоб ти не сильно розслаблявся😅
-
І те і те
-
Ціна/якість, найбільш просте входження до комьюніті. Единий мінус це дороги, +- як в Києві 🙈
-
Я проходила за 1,5 до переїзду і в системі він так і не з'явився
-
Доброго всім дня! А мене питання, чому саме вибрали Вінніпег? Чому не Альберта, наприклад? Питаю, тому що із сім'єю (3 дітей) плануємо у березні переїзд. Можете порівняти чи аргументувати, щоб допомогти із вирішенням куди?
-
Доброго дня!підскажіть що робити подав на зміну обмежень з ворк перміту получив апрувер ще 6 грудня а конверт на пошту не приходить