✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Наш консультант стверджує що годиться лише fulltime.
-
Appyhere в еп сторі, програма долорами, зараз дуже активно набирають працівників. Заповнюєте на всі всі вакансії які є в вашому районі або ж вибираєте 10к+-. Шанси доволі великі, заповнила 12 аплікацій за 2 тижні прийшло запрошення на інтервʼю. Головне пройти інтервʼю а далі всьо як по маслу нічого важкого, в самої англійська не дуже) В Appyhere вказуєте всю всю інформацію де навчались ким працювали так шанси ще більші.
-
Вирушаю з України 24.10 маю 3 вільних місця також можу привести щось під замовлення
-
НАДАЮ ПОСЛУГИ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ‼️ +1 431 588 25 68 🔥Пікап Трак🔥 Квартирні Переїзди: Доставка: Вінніпег & Околиці Перевезення: Речей,Меблів,Матраців,Диванів Послуги: Вантажників Також Прєднуйтесь до Телеграм Каналу t.me/ukrkanada instagram.com/deliverywinnipeg?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Доброго дня, допоможіть, будь ласка. Прострочилася віза та ворк перміт через закінчення строку дії паспорту. Перед цим ми подалися на візу, а на другий день після прострочення подалися на ворк перміт. Зараз через майже 5 місяців прийшла відмова на візу. Я знаходжусь в Канаді. Що робити
-
Вирушаю з України 24 числа можу привести щось під замовлення медикаменти , косметику , Heets
-
Доброго Дня! Хто був у голеті Quality Inn? відгукніться плз
-
Покажемо нашу обєднаність )))
-
Тільки почали збір
-
Налітайте , розірвемо давайте банку їм , а вони кацапам сраку ✅💪😅
-
Банківська Картка 5375411209539084 (Максим Г.) Банка моно send.monobank.ua/jar/4xuPmhoJhH BTC (Trust wallet ) bc1qzl8u0pwru85nrnd3d8waj9fmq9u84d283mhwg2 Paypal : [email protected]
-
Я була в лютому
-
І так, це вже буде причиною для відмови від допомоги, бо це вже робота
-
Просто цікаво чи вони не скасують пільги за це