✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Дякую.
-
І вам все одно доведеться його валідувати тут, тому не впевнений що вам потрібно отримувати оригинал
-
Я використовував скан копії для валідаціїї
-
Досить, влучна і доречна інформація. 👍
-
всім привіт! друзі, таке питання: а хто користується в Канаді андроїд-ТВ приставками? чи може хтось зі свого власного компʼютера юзає торенти? знаю, що не всі провайдери на таке закривають очі і нвіть можна немаленький штраф схопити... питання не в халяві, а є справді важливі і необхідні сайти для викачування інфи..
-
У нас був мешканець- дебіл, якого ми попередили перед поселенням щодо торрента. На пошту прийшов лист-попередження щодо авторського права. На цьому все. Провайдер SHAW, реакція системи миттєва, відловлюють у них дуже швидко.
-
Добрий день, може в когось подібна ситуація, дітям в аеропорту видали візітор рекордс, в якому вказано, що повинні залишити Канаду в серпні 2026. Чи можуть вони перебувати в Канаді та навчатися в школі до зазначеного терміну, чи необхідно подавати на стаді перміт?
-
Дякую!
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка, чи можна десь тут взяти гуманітарну допомогу, по типу посуду чи щось на кшталт? Буду рад любій відповіді