✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Коли прийде час брати мортедж, це допоможе
-
Може бути, але у мене жодного разу такого не було. Не було нічого, що я не можу дізнатись в додатку чи за дзвінком до банку. Може просто не виникало потреби, у кожного свій досвід 🤷♀️ Чи може від девайсу залежати також
-
Візуально, так. У Scotiabank приємний інтерфейс. Але ви просто, мабуть, не так глибоко користувалися тим додатком. Він зроблений непрофесійно. Коли я там шукав інформацію, то через додаток відкривається браузер на четвертину екрану, в якому нічого прочитати неможливо.
-
Наприклад? 🤔 Просто з цікавості, чого я не помічала Бо мене прям в порівнянні з ВМО все влаштовує в додатку скошибанку
-
І те і те є, якщо натиснути на “more” в правому нижньому кутку екрана (на айфоні так)
-
Скоріш за все на андроїді це в лівому верхньому кутку екрана Чи взагалі змахнути екран вправо Чи, як варіант, якщо натиснути на іконку профілю
-
Я б радила все ж таки почитати програми і якщо щось, шукати в чаті для іміграції - вийде дешевше та ефективніше :) Але то, звичайно, ваша справа На жаль не підкажу
-
Ну в мене до міграції були українського зразку, якій не відповідає стандартам Канади
-
Ви їх отримували заново?😂
-
В мене лише дипломи заняли декілка тижнів
-
День? Ну я вам заздрю ви змогли всі документи зібрати за день
-
Не має, на справді. Не виправдано дорого, набагато дешевше пропустити день на роботі і податись самостійно :) Імхо
-
Консультант так само відкриє Гугл і прочитає що там написано, нажаль