✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Запрошуємо на роботу асистента в готель Опис вакансії: - Зміна: Ранок, вечір або ранок - Навчання буде забезпечено готелем, і ви все ще отримуєте зарплату під час навчання Заробітна плата: - Будний день: 210 $ / день - Субота - 230 $ / день - Неділя - 280 $ / день - Державні свята - 320 $/день - 3 години - 6 годин на день Вимоги: - Базовий рівень англійської мови - Бути доступним мінімум 4 дні на тиждень - Досвід роботи не потрібен (буде проведено навчання) ~ якщо ви зацікавлені, або ви також можете відправити пряме повідомлення
-
Доброго вечора! Христос Родився! Хто знає де можна знати будинок-котедж на добу у вінніпезі!!!
-
Краще запиту в Google формату AUTO+Model Year+ Vendor + Model + Trim + (engine / transmission / body )+ problems В комплексі із наступним AUTO+Model Year+ Vendor + Model + Trim +life expectancy Жоден сайт вам не розкаже швидко чого чекати від авто.... Веселих свят
-
Sky living
-
🔞 Эcкорт модели 18+, c выездом по адреcу ➡️ @Angels_Of_Lovess
-
Я живу в цьому районі та поруч живуть багато українців. Нічого я не переплутала. Мабуть люди мають можливість працювати та арендуапти житло тут. Ціни на оренду тут вище чим центр, або північ міста це дійсно. Кошти на нерухомість тут також різні, і починаються з 400.000 за будинок. Адже як я розумію питання було який район вважається небезпечним у місті для житла. Я і написала що вважаю цій район небезпечним для сімʼї.