✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Коли мені було 15 років, і я вчився їздити за кермом, і казав друзям що я вже вмію але взуття незручно, то одного разу я отримав відповідь: Входити вмієш це коли у ковзанах за кермом їдеш
-
Коли будемо знати мову, то вуйко зі нанавуту буде достатньо зрозумілим
-
Ну це алігоря про наше знання мови
-
Ага, а то коли у 8" бутах і на хвості 90000 паундів висить то трак аж на диби встає бо зчеплення не відчуваєш взагалі
-
Треба вказувати в декларації, обов'язково, а там дале є якісь ліміти, де треба, де не треба
-
Доброго вечора Всім. Скажіть будь ласка чи потрібно платити податок, якщо я зроблю переказ з українською доларової картки на канадську?
-
Дякую.
-
Існує два правила щастя в еміграції: 1. Позбутися всього майна на батьківщині (тут ная як допомагали, так і зараз уряд трохи допоможе) 2. Максимально швидко залишити спільноту (тут я всім бажаю максимально швидко налагодити побутові процеси, і ми змінено назву группу )
-
Ну уряд робить все що ю п.1 був неможливий
-
А мне розмовне питання, людина не обирає, якої статі їй народитися, батьки вирішують що є безпечний час та місце народжувати, ну це наче базове питання зрозуміло.ок, народився хлопчик, якій ц майбутньому має віддати весь свій побут, на захист... А під час мирного життя яки привілей мають хлопці? Окрім пісяти стоячи
-
Або Німеччина, ніхто насильно воювати не піде
-
От мені Ізраїль подобається, хочеш стати громадянином, не важливо яка стать, йди в армію і отримай соціальні блага