✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Є бажаючі в групі поволинтерити в аеропорту? Кожного дня потрібні волонтери від 9 ранку до 1:30 ночі. Якщо є записуйтеся тут: signup.com/mobileweb/2.0/vspot.html?fc=true&activitykey=747906230012#choose_event_page Якщо хтось живе неподалік від центру міста або між центром і аеропортом і є бажання поволинтерити з 9 до 11 ранку сьогодні, звертайтеся. Підвезу і навчу що робити.
-
Дякую! Я так зрозумів, що краще лишитися в Калгарі на деньок, щоб не ризикувати пропустити рейс..?
-
Добриго дня товариство! Підкажіть, хто прилітав по візі CUAET. Чи можна отримати "work permit" в аеропорту Вінніпегу, чи на це потрібно виділяти окремий день в аеропорту прильоту? Наприклад, якщо летіти через Калгарі, то там лише 2 години на пересадку до рейсу у Вінніпег.
-
Підттримую на 100%, між болгарською та російською різниця лише 26%. а назву мови російська вони здерли з нашої мови, бо їх була первинно староцерковна( що розробили Керило і Мефодій(мама була гречанка, а батько болгарин) на протидію латинській мові), а потім Петро І, вкрав назву країни у нас, як і мови, а помогли йому наші колаборанти(Феофан Прокопович) в цьому.
-
Варто мати на увазі, що транзакція може тривати до 3 бізнес днів (не враховуючи вихідні та свята) Коли гасити кредитку "руками" треба це враховувати. Наприклад: due day випадає на понеділок, після long weekend. Щоб грощі дійшли вчасно, варто робити транзакцію у вівторок, тоді грощі гарантовано прийдуть на рахунок вчасно. А взагалі, на таки випадки: "Auto Pay is your best friend "
-
Раіською😅
-
піх@й
-
Я сьогодні реєструвались, то питали чи привезти чи самі заберете. То я обрала доставку, сказали після 7 грудня буде.
-
В мене cibc. Due date 3 тижня, тілько що звонив в тех підтримку по своїм питанням вони кажуть що потрібно раз в місяць