✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
А я от! Питаю про гроші!!! Де додати!!?? Бомбити русню складно без навігації
-
Взагалі це жарт, якщо що, кожен вирішує сам допомагати чи ні, і саме кому
-
А тут я з тобою трохи не згоден. У нас у моїй компанії четверо українців, ми того року скинулись і купили пікап у Франції та відправили на Запоріжжя. У кожного свій фронт я вважаю. А дорікати публічно когось що не скинув я вважаю недоречним. Кожен має вирішувати сам.
-
www.instagram.com/reel/C2jHhJTrQP3/?igsh=cmhiZThkeDAxeGI1
-
Привіт. Можливо, хтось буде їхати у Вінніпег з України на початку березня? Можемо скласти компанію один одному
-
-
Добрый вечер !Продаю авто со свежим safety на хорошей комплектации пробег 229 тыс. Пишите в лс
-
Всім привіт. Мене звати Лілія, шукаю роботу, бажано фул-тайл, але розгляну і парт-тайм. Про себе: •Маю 3 роки досвіду в сфері обслуговування як касир (працювала в піцерії), маю також перехресний досвід на кухні. •Англійська на рівні Б1+ •Маю фуд хендлер і смарт чойсес сертифікати •Можу працювати з 14:00 до 22:00 по буднях і з 8:00 до 22:00 по вихідним •Швидко адаптувуюся і вчуся Шукаю роботу в сфері обслуговування (заклади харчування або магазини) як касир або роботу на кухні. Якщо ви десь працюєте, а там потрібні працівники, то дайте мені знати. Гарного дня!