✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Вітаю. По прильоту при виході з аеропорту буде стійка з соняшниками, там є брошура з номерами готелів і телефон. Набираєте і кажете, що ви з України і потрібне житло, вам нададуть трансфер до готелю, в якому будуть вільні номери. Раніше цього зробити неможливо.
-
Була зранку в sobeys - працює.
-
Хтось вже в курсі чи працюють сьогодні супермаркети? Начебто свято, гугл пише що графік може бути іншим)
-
Добрий ранок, Всім. Може хто підкаже які клініки сьогодні працюють. Потрібно оглянути дитину!
-
Costco не працює
-
Сімку сьогодні навряд, хоча...
-
Квиток в автобусі можна купити у водія, зараз йде фестиваль Du voyageur
-
У волмарт теоретично можна купити сім кард
-
Це минулий рік фестиваль
-
Кожного дня інформацыя з готелями оновлюється на стійці в аеропорту. Що було вчора, може бути недоступним сьогодні. Телефонувати треба лише по прибуттю і лише в ті готелі, які будуть перелічені на такому листочку на стійці. Наперед, завтра прилітаю-сьогодні забронюю - ТАК НЕ ПРАЦЮЄ.
-
Ось знайшов інфу по магазинах і ще трохи Costco – closed Safeway/Sobeys – 7 a.m. to 10 p.m. Real Canadian Superstore – 6 a.m. to 11 p.m. Walmart – 6 a.m. to 11 p.m. Liquor markets - 11 a.m. to 6 p.m.
-
Я не мав на увазі, що Ви щось не так написали. Просто доповнив ваш допис релевантною інформацією. Дякую🤝
-
Так я і не писала щоб дзвонити домовлятись наперед,просто скинула фото того листка,як він виглядає.Просто щоб людина знала який листок шукати🙂
-
Просто інформація : якщо хтось хоче відвідати- фестиваль проходить за адресою 836 st Joseph Street. Це Трохи далі від самого центру ,у парку. Бо я приїхав до адреси ,що вказав Гугл і тут великий борд,що фестиваль проходить не тут 😅
-
Доброго дня. Шукаю роботу для сина 20р було яку.допоможіть будь ласка. Дякую.
-
Добрий день. Хто знає гарного колориста в Вінніпезі? Дякую