✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
❗️Україна має право на мобілізацію за кордоном і може вимагати повернення біженців призовного віку, - заявив директор комісаріату ООН з прав біженців у Європі Філіп Леклер. Він також зазначив, що громадяни мають право на відмову від військової служби. “Україна має повне право провести мобілізацію свого населення. Це також стосується біженців призовного віку, які перебувають за кордоном. У цьому випадку буде відкрито питання про їхній статус та захист», — сказав він.
-
Вітаю! Я працюю в Birchwood automotive group, можу допомогти вам обрати відповідне авто - чи то нове, чи вживане. У нас безліч варіантів для кожної людини. Доступна готівка, фінансування та лізингові умови. Будь ласка, не соромтеся звертатися, буду радий допомогти. З повагою, Юрій 204-291-4925
-
Привіт , пропоную 100$ канадських за реєстрацію на вайз або якщо він вже є теж підходить
-
Можуть взяти за щоку разом з директором комісаріауту
-
Доброго дня. Допомагаю скласти резюме за Канадськими вимогами, звертайтеся в приватні повідомлення @Lisa_2015
-
Доброго дня, можливо хтось знає хірурга до якого можна звернутися без направлення сімейного лікаря?
-
Я була у нашого сімейного лікаря з проблемою і він лише прописав антибіотики і повернутися через 4 тижні . Я порадилася зі своїм хірургом з України і мені сказали, що цю проблему потрібно видаляти хірургічно. Тепер думаю до кого звернутися щоб зрозуміти що мені робити.
-
Дякую ! Звернусь у walk in
-
Їснують певні протоколи, які жоден лікар не порушить, бо отримає "звіздюлів" Може бути що через 4 тижні ви скажете що "не допомогло" й тоді отримаєте референс (Але не факт) Щоб отримати референс до профільного лікаря треба мати певний сет симптомів. Як що вони є - зазвичай дають референс Є опція "second opinion" - приходите до лікаря у волк ін й кажете що така така ситуація, що на вашу думку робити