✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Зараз дуже поширюється схема шахрайства, пов'язана з тим, що зловмисники роблять клон телеграми аккаунту, і просіть гроші на щось позичити "до вечора" Акаунт дуже схожий, але він не бути скоріше за все мати історію переписки. Що б перевірити справжність, задайте особисті запитання, або зателефонуйте перевірте
-
Зуб мудрості видаляла - $300, якщо є дентал бенефіти на роботі, то вони можуть покрити 80%, 90%
-
Дають то зразу в бествестернв,але записатись туди треба ловити слот,а то анріал,мішн імпасебл.то раджу записатись на 300 карлтон,то через місяць точно прийде хелс-карта по почті.бо можна так і не зловити слот.3 місяці не ловиш слот- мед.екзамен платний ±300€вреїв)
-
Сегодня утром на завтра записались, и были свободных слотов 5. И все на завтра! Хотя ловили 8 дней, и вот словили)
-
С 8-9. Два дня назад примерно открылось 3 слота в 14.00-14.05. Мы начали регистрацию, но так и не получилось закончить, наверное опередили!
-
Знайомий вже перевів типу мені 400 баксів. Але гроші просять в гривнях😅
-
Доброго дня. Порадьте мобільного оператора.
-
В ікеа продають все що необхідно, а розсипуху дадуть безкоштовно
-
Усім привіт 😊Скажіть будь ласка де купити такі ключі,бо купили б/у ікеа ліжко,скрутити немає чим
-
Ви ж не про голку з ниткою запитали, а про інструменти для збирання меблів
-
Причому подушки до меблевої фурнітури?
-
Якщо ти в ікеа будемо купувати подушки і ковдри,то вони тоже можуть дати безкоштовно?
-
Це не мої ключі на фото,мені треба десь купити такі щоб закрутити то ліжко.