✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Привіт,де я маю знайти цей номер,хочу поміняти адресу в хелс карті
-
На вашій фізичній карті
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/health-card-information.html
-
Добрий вечір Шукаєш можливість, яка забезпечить тобі стабільність без особливих зусиль? У мене є цікава пропозиція, яка може бути саме тим, що тобі потрібно. Не потрібні жодні спеціальні навички, працювати можна з будь-якого місця, якщо ти маєш телефон і тобі вже є 18 років. Пиши мені в особісти.
-
Поясніть будь ласка, якщо знімати житло на 2 , то договір складається з обидвома? Якщо у мене не буде договору як я можу офіційно підтвердити адресу? Чи вона і не потрібна офіційна, зміню онлайн в банку, зміню на хелс карті. І потім з цими двома можна до МРІ за правами? Чи десь ще буде потрібне підтвердження адреси в майбутньому?
-
В усі ці організації договір не потрібно, ви можете вказати будь яку адресу. Отримувати листи треба в першу чергу Вам, а не банку, чи MPI
-
Добрий день всім. Можна відшкодувати суму за мед.огляд ? Робився коли ще не було мед.страховки. Дякую
-
Друзі потрібна людина яка розбирається в автомобілях, не відкривається багажник ззовні та не блокуються задні двері ..:
-
Тоді із власником будинку. Угода з аренди впершу чергу дає вам статус. Та захищає ваші права як орендаря. Уявіть: ви посварилися із сусідкою. Пішли до роботи, повернулись - а вам намалювали "фіг вам" на дверях й не пускають в хату. Уявили? Як що ви не вписані у договор аренди, НІХТО вам не зможе допомогти. Від слова "зовсім" Бо ви є "якийсь незнайомець, що намагаєься забратися у хату" То зробить собі ласку, й потурбуйтесь про папіри.
-
Я думала він лиш фарбує😀дякую
-
Окей дякую велике