✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Добрий день! Здається 2 кімнатна квартира,новий ремонт, вільна з 1 липня. Район Charleswood, 2 км від Асінібойн парку, затишний район. $1825, все включено. За паркінг місце $49/міс. В квартирі новий ремонт , пральна машинка та сушилка (встановлені милого року) , мікрохвильова піч, посудомийка. Поряд є Safeway, shoppers, dollarama, McDonald’s, Tim Hortons.
-
Можна через посольство, або через офіційний сайт www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego, але там треба оплачувати доставку і за саму довідку (нам дешевше і швидше вийшло через знайому)
-
Вам потрібен лише скан, можна зробити через довірену особу (щоб не чекати довго і не їздити нікуди), ми робили через знайому, якщо хочете можу дати контакт
-
Добрий день! Здається у саблет 2-бедрумна квартира (2-й поверх) дуплексу - Lipton str, ближче до Portage ave з 1 липня Просторі кімнати та ванна. Лаундрі у бейсменті. Поряд магазини : shoppers, food fair, liquor mart (3 хвилини пішки), дитячі майданчики, школа На першому поверсі проживає сім'я українців. Ціна - 1250 + utilities. Всі подробиці - в ПП
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, яким сервісом можна вислати документи в Україну? Чи хтось використовував Meest?
-
Добрий день всім. Підкажіть будь ласка, в якій walk in clinic є україномовний лікар, або медсестра, або будь який інший працівник?
-
Гугл перекладач працює чудово, навіть з голосом, тому йдіть в будь яку
-
Canada post. Meest я б не ризикував, якщо папери важливі
-
Гугл вже не допоміг((. Може хтось справді знає чим допомогти?
-
Ми проходили медогляд у Grace Hospital, там була україномовна помічниця рентгенолога. Але я не знаю, чи там є walk-in