✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
❗️Приветствуем всех❗️ Компания по обмену валюты ищет людей, во странах Европы,Азии, почти все ГЕО🌍 Заработок 5-10% со сделки, без вложений В первый же день можно зарабатывать 50-200$ Пишите в личные сообщения @rrrriiis обсудим все условия и познакомимся!
-
❗️Приветствуем всех❗️ Компания по обмену валюты ищет людей, во странах Европы,Азии, почти все ГЕО🌍 Заработок 5-10% со сделки, без вложений В первый же день можно зарабатывать 50-200$ Пишите в личные сообщения @rrrriiis обсудим все условия и познакомимся!
-
Всім привіт. Підкажіть, якою службою доставки краще доставити документи в Україну. Про Meest багато негативних відгуків.
-
Привіт Часто бачила питання про те, як надіслати з Канади гроші в Україну чи Європу не використовуючи INTERAC. Я дивилась різні можливості. Спробувала wise. wise.com/invite/ihpc/nataliial585 Маленька комісія (4,7 cad якщо надсилати 600 cad) Реєстрація займає трошки часу, але вона разова. Дуже швидкий переказ 🚀
-
Всем доброго времени суток. Есть люди которые ставят или ставили ставки на спорт ? Если есть желающие начать также. Сейчас как вы знаете проходить эвро 2024. Кто хочет заработать на этом пишите в личные сообщения. Есть интересное предложение.
-
🚀 Кому потрібна легка робота з гнучким графіком на неповний робочий день – пишіть в лс 📩
-
Увага батькам дітей та підлітків✨ Мене звати Богдан, і я запрошую діток від 6 до 17 років спробувати свої сили у сфері 3д моделювання та компʼютерного дизайну, відеомонтажу та фотошопу. Ми організовуємо безкоштовний онлайн захід, де створимо власні перші проєкти, та також зацікавимо дітей перспективним хоббі. Зараз набувають популярності такі професії як: художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт художник, контент-мейкер. Наша мета: зацікавити дітей перспективним хоббі та показати можливості цих напрямків☺️ Захід буде проходити в індивідуальному форматі, маємо 20 місць. Для запису, прошу залишити + в особистих😉
-
Вело трасса, не нехтуйте безпекою
-
Вінніпег?
-
Ні, але в Вінні також є, просто раніше думав це балачки, а зараз от зустрів 5 метрів від себе. Добрє що в нього є більш цікаві справи ніж я
-
🔞 Нейpосеть для поиска интим фото 💎 Найди обнаженные фото и видео, любой девушки ➡️ t.me/Checking_Searc ➡️ t.me/Checking_Searc ➡️ t.me/Checking_Searc
-
Це БЦ, але ці друзі є в бірдхілдс