✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
www.instagram.com/nebesnuy_art?igsh=MW5mdWEzb2VpNDU0YQ==
-
Запрошую в подорож !Thunder Bay 12.07-14.07.Кому цікаво пишіть!
-
Вітаю👋 В мене є пропозиція для вас! Не складний підробіток, який не буде займати багато вашого часу. Сотень тисяч долларів не обіцяю але стабільний дохід гарантую. -Жодних специфічних знань не потребує. -В день зовсім трохи часу потрібно проводити за роботою. -Тільки повнолітні. -І найголовніше, ми не просимо жодних застав. Пишіть в будь-який час, відповім на всі питання)
-
Уже забрали
-
Доброго дня! Пропоную складання меню для зниження або набору ваги після особистої консультації з вами. Досвід в Україні лікарем, дієтологом✅. Результат гарантовано, якщо усе робити правильно. Меню з порахованими готовими калоріями(для кожного окремо розраховую). Рецепти не складні, є смачні десерти 🍰. Меню розраховані на 28 днів, усі 28 днів я на зв'язку, якщо виникнуть питання 🕊️ після цього - важлива інформація - як втримати вагу. Усе відбувається онлайн. З повагою, Софія! Моя сторінка в інстаграм www.instagram.com/dr.sofiiaa?igsh=ZXl5MDVodmwyczNl
-
Підкажіть, будь ласка, як найшвидше отримати хелс карту? Раніше за пару днів можна було у готелі Best Western, а якщо подались в Манітоба центрі, то сказали 4 тижн чекати. А чи можна медогляд пройти без хелс карти? Чи є ще безплатний медогляд для українців??
-
Доброго дня! Пропоную складання меню для зниження або набору ваги після особистої консультації з вами. Досвід в Україні лікарем, дієтологом✅. Результат гарантовано, якщо усе робити правильно. Меню з порахованими готовими калоріями(для кожного окремо розраховую). Рецепти не складні, є смачні десерти 🍰. Меню розраховані на 28 днів, усі 28 днів я на зв'язку, якщо виникнуть питання 🕊️ після цього - важлива інформація - як втримати вагу. Усе відбувається онлайн. З повагою, Софія! Моя сторінка в інстаграм www.instagram.com/dr.sofiiaa?igsh=ZXl5MDVodmwyczNl
-
Доброго вечора друг продає автомобіль, якщо комусь цікаво пишіть мені я відправлю вам його номер телефона, Toyota Camry. 2010. 2,4 обєм. Машина в хорошому стані та вкладень не вимагає. Було зроблено safety із березня місяця 2024 року. У комплект входить зимова гума. Ціна 8000.
-
Доброго вечора!Порекомендуйте,будь ласка імміграційного консультанта з власного досвіду.Дякую
-
Читайте правила. Реклама за донат на ЗСУ. Підтвердження можете скинути мені в пп