✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго вечора ще раз, хотів вас запитати, я подавав GST i Climate як комоно лав, а зараз ми з дівчиною розійшлись вона поїхала в Україну, в мене не буде проблем якщо податкову декларацію я подам як сінгл?, бо вона вже вертатись не буде і податкову декларацію також подавати не буде, дякую
-
Користувач Ксенія, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Здравствуйте. О..") не відповідає мові правил чату.
-
Добрий ранок! Підскажіть будь ласка, шукаю хто вміє 💇, вже пів року тут, все тут якось важко з цим...Район seven oaks, але то таке, можу і під'їхати
-
Користувач Nikolay23456, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач Nikolay23456, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Всім привіт! Зараз терміново підшукую собі квартиру, поки що є два варіанти, одна коштує на 200 CAD дорожче та знаходиться біля місця роботи, інша ж в Даунтауні, на роботу доведеться виходити десь о 5:30 ранку та майже годину їхати на автобусі. Ті хто проживає в Даунтауні, підкажіть будь-ласка, чи є сенс переплачувати такі значущі кошти, наскільки небезпечно пересуватись Даунтауном в таку ранню годину, дякую
-
І знову ж такі, жити не біля роботи це... Тут так не принято, тут або роботу міняють або житло