✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Таж мова окупанта😁
-
Я ніяк не виступаю за сторону рашки але їх мова як і була так і залишається
-
Тим паче ви знаходитесь в іншій країні і осуджувати людей за те як вони розмовляють то якось не правильно
-
Японська французька італійська мови то також мови окупанта і це ще не все цей список величезний і більшість з цих країн не понесли ніякої відповідальності за скоєне
-
Але це непросте питання. Є багато нюансів.
-
В України до рашки є дуже багато претензій, об-ґрун-то-ва-них. Накипіло за декілька століть. І претензія за примусове, насильницьке насаджування рос.мови на місце винищуваної української - одна з них. Не кажучи вже про те, що відбувається з 2022 року. Тому цілком логічно не толерувати цю мову, особливо під час війни.
-
🎁1.000.000.000 TON ARE WAITING FOR YOU! 😈Take part in the AIRDROP of 1.000.000 TON right now. Go to WEBAPP application, connect your wallet, perform tasks, invite your friends and earn additional TON. ❤️Only thanks to you we exist, only thanks to you we made this AirDrop, let’s move together! 🚀The era of TONCOIN is not
-
Всім доброго дня! Анонсую нову подорож в Kenora, Ontario!🌲🪨🚗 Зранку виїжджаємо й ввечері назад. Виїзд можливий: - 10 серпня - 18 серпня Ми побачимо: - Bear Lake Hiking Trail - Caddy Lake - Rushing River Provincial Park В вартість входить: - Проїзд в дві сторони - Фотографії Ціна: $120 з людини Мій інстаграм : @aleksandrayuryevna Приєднуйтесь до нашої подорожі та насолоджуйтесь природою Канади та літом☀️!
-
Доброго дня, цікавить таке питання, як в Канаді відбувається працевлаштування ? Тобто, я домовився з роботодавцем, що виходжу на роботу з понеділка, надавав йому свої дані + сін номер. Заключається якийсь контракт чи підписується договір ? Як регулюються трудові відносини ? Працедавець сказав, що надасть лист про працевлаштування, цього досить для подання на ПР наприклад ? Дякую!
-
Не завжди 😀 Може бути ВСЕ в усній формі. Ви віддали void check та SIN# Через 2-3 тижні почали отримувати зарплатню на рахунок (залежно від payroll cycle :) ) Job Offer можуть дати, можуть ні - залежить від компанії Latter of employment - видань по вимозі робітника Успіхів
-
Фото на PR, Фото 10×15 на білому фоні, Work Permit, Green Card, на паспорти, на візи тощо. Є печатки. Фото обробляється, друкується, якщо треба обрізається та проставляються печатки у присутності клієнта. Пакет на людину коштує 30 CAD. Фотографую дорослих і дітей від двох років. Моя домашня студія знаходиться в Південному Ст.Віталі, Вінніпег Часто мене просять, додатково, на пам'ять зробити ще декілька фото, які не включені в пакет. Якщо час дозволяє можу надати цю послугу. Додаткове цифрове фото 5CAD Додаткове друковане фото 10 СAD 204-304-6035 Працюю в будні з 14:00 до 19:00 У вихідні з 11:00 до 16:00. Понеділок вихідний. Виключно за попереднім записом #прфото, #паспортфото, #passportphoto, #prphoto #фотонапаспорт